Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Brussel

Edinburgh

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg van Brussel naar Edinburgh

Brussel Edinburgh

Route Brussel - Edinburgh

Edinburgh ligt op ruim 755 kilometer vliegafstand van Brussel (Zaventem). De gemiddelde vliegtijd naar deze hoofdstad in Schotland is zonder overstap ongeveer 1 uur. Je bent er dus zo!

Lees meer over:

Informatie over Edinburgh

Edinburgh is de op één na dichtstbevolkte stad van Schotland, en werd in 1437 de hoofdstad van het land. De stad heeft in de loop der eeuwen verschillende veldslagen met de Engelse buren meegemaakt, maar tegenwoordig komen toeristen uit alle delen van de wereld om het op een heuvel gelegen kasteel, de sfeervolle oude stad, kerken, paleizen en de schilderachtige kustlijn te bekijken.

Als dat alles nog niet genoeg was om in één stad te zien, zijn er ook nog kunstfestivals die duizenden bezoekers naar Edinburgh brengen. Daarnaast zijn ook de feestdagen Hogmanay, de Royal Tattoo, Fringe en St Andrew's Day in de stad te beleven. Met een stad waar zoveel te doen is, is het moeilijk om tijd te vinden om te genieten van de ruime keuze aan leuke winkels, goede restaurants en traditionele pubs in de stad.

Vlieg naar

Edinburgh

Veel gestelde vragen

  • Hoe lang duurt het om te vliegen van Brussel naar Edinburgh?
    De gemiddelde vliegtijd van Brussel naar Edinburgh is 1 uur en 35 minuten.
  • Hoeveel vliegvelden zijn er in Edinburgh?
    Er is één luchthaven in Edinburgh, en dat is Edinburgh Airport (EDI). Alle vluchten naar Edinburgh komen dus hier aan.

Alternatieve vluchten

Ontdek meer geweldige bestemmingen!

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vliegtickets Brussel Edinburgh

Zoek je goedkope vliegtickets Brussel - Edinburgh (BRU - EDI)? CheapTickets.be verzamelt voor jou alle vliegtickets naar Edinburgh en vergelijkt deze in één duidelijk overzicht. Zo wordt een vliegticket boeken wel heel makkelijk. Je geeft gewoon aan op welke datum je op vakantie wilt en CheapTickets.be vergelijkt online de vliegtickets van alle airlines. Selecteer het ticket naar jouw keuze (bijvoorbeeld de vlucht met de kortste reistijd, de beste airline, de minste overstappen of gewoon het goedkoopste vliegticket).

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be