Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Brussel

Ankara

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg van Brussel naar Ankara

Brussel Ankara

Route Brussel - Ankara

Ankara ligt op ruim 2.511 kilometer vliegafstand van Brussel (Zaventem). De gemiddelde vliegtijd naar deze hoofdstad in Turkije is zonder overstap ongeveer 4 uur. Je bent er dus zo!

Lees meer over:

Informatie over Ankara

Ankara, een volgens ons nogal onderschatte hoofdstad, bruist van het leven en de Turkse cultuur. Ankara heeft een rijke geschiedenis en alle Romeinse wegen leiden naar de stad toe. Het is dus gemakkelijk te zien waarom zoveel toeristen regelmatig in Ankara te vinden zijn.

Ankara, dat centraal ligt in het mooie Turkije, is de perfect uitvalsbasis voor reizen naar de Hettitische heuvels of kusttochten langs de Zwarte Zee. Ankara is tegenwoordig een schitterende hoofdstad met een verfijnde kijk op het leven en een bruisend café- en straatbeeld. Ook bevinden zich twee van de belangrijkste bezienswaardigheden uit de Turkse geschiedenis in Ankara, namelijk het museum van Anatolische Beschavingen en de Anit Kabir.

Vlieg naar

Ankara

Veel gestelde vragen

  • Hoe lang duurt het om te vliegen van Brussel naar Ankara?
    De gemiddelde vliegtijd van Brussel naar Ankara is 3 uur en 40 minuten.
  • Hoeveel vliegvelden zijn er in Ankara?
    Er is één luchthaven in Ankara, en dat is Ankara Esenboga Airport (ESB). Alle vluchten naar Ankara komen dus hier aan.

Alternatieve vluchten

Ontdek meer geweldige bestemmingen!

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Vliegtickets Brussel Ankara

Zoek je goedkope vliegtickets Brussel - Ankara (BRU - ESB)? CheapTickets.be verzamelt voor jou alle vliegtickets naar Ankara en vergelijkt deze in één duidelijk overzicht. Zo wordt een vliegticket boeken wel heel makkelijk. Je geeft gewoon aan op welke datum je op vakantie wilt en CheapTickets.be vergelijkt online de vliegtickets van alle airlines. Selecteer het ticket naar jouw keuze (bijvoorbeeld de vlucht met de kortste reistijd, de beste airline, de minste overstappen of gewoon het goedkoopste vliegticket).

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be