Vlieg voordelig naar Turijn

Vliegtickets Turijn

In het Noorden van Italië, ten noordwesten van Milaan, ligt Turijn. De grondvesten van de stad dateren van rond 28 v. Chr. en er zijn talrijke historische gebouwen en andere bezienswaardigheden te vinden, zoals paleizen, kathedralen, kerken en prachtige pleinen.

Historische gebouwen

In het oude stadscentrum, aan de Piazza Castello, ligt het Koninklijk Paleis dat in 1645 werd gebouwd. Je kan er de grote verzameling van wapens en wandtapijten bekijken. De renaissance kathedraal San Giovanni Battista dateert van de 15e eeuw en is zeker een bezoek waard. En ook de basiliek di Superga mag je niet missen!

Musea in Turijn

Ben je geïnteresseerd in auto’s? Bezoek dan zeker het nationale motormuseum tijdens je vliegreis naar Turijn. Je leert er alles over de ontwikkeling van de auto en bovendien vind je er een aantal interessante antieke exemplaren. Voor sarcofagen, graftombes en standbeelden uit het oude Egypte moet je dan weer in het Egyptisch Museum zijn.

In het Parc del Valentino staat een middeleeuws kasteel en zijn er uitzonderlijk mooie botanische tuinen. Dit prachtige park is de ideale locatie voor een romantische wandeling.

Vliegen naar Turijn

Neem een kijkje op CheapTickets.be voor de voordeligste vliegtickets naar Turijn. Bij ons vind je altijd de scherpste prijzen van alle airlines. Heb je een interessante vlucht naar Turijn gevonden? Reserveer dan een plaatsje via onze veilige en gebruiksvriendelijke ticketshop. Hier kan je op eender welk moment van de dag terecht. Handig, niet?

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in januari is 4°C en in juli is het er gemiddeld 29°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: u kunt in heel Italië met de Euro betalen.
  • Taal: de officiële taal is het Italiaans. Ook wordt er Duits en Frans gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Voordelig vliegen naar Turijn

Kijk vandaag nog op CheapTickets.be en geniet van de interessantste tarieven voor vliegtuigtickets naar Turijn. Heb je nog geen plaats om te overnachten? Geen probleem, want op onze website kan je ook een hotelkamer boeken. Zelfs een huurwagen kan je via CheapTickets.be reserveren. Wij hebben dus alles in huis voor een onvergetelijke vliegreis naar Turijn.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Turijn

Voor een geweldige vliegreis naar Turijn in Italië aan een interessante prijs kan je rekenen op CheapTickets.be! Hier krijg je immers meteen zicht op de allervoordeligste tickets aangeboden door de verschillende luchtvaartmaatschappijen. Je hoeft ze enkel nog te vergelijken.
Vlieg goedkoop naar Turijn of een andere stad in Europa en blijf op de hoogte van de meest recente promoties via ons flight alert system. Ontdek hoe eenvoudig het is om goedkope vliegtuigtickets naar Turijn te reserveren via CheapTickets.be en beleef de vakantie van jouw leven!