Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Italië

Reggio Calabria

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Reggio Calabria

Reggio Calabria

Vliegtickets Reggio Calabria

Reggio Calabria ligt in het uiterste zuiden van Italië aan de Straat van Messina, de zeestraat tussen Italië en Sicilië. Naast zon, zee, strand en allerlei bezienswaardigheden heeft de stad het hele jaar door een heel aangenaam klimaat.

Bezienswaardigheden

Reggio Calabria heeft een aantal prachtige historische bezienswaardigheden, zoals historische kerken en kathedralen, oude stadsmuren en een kasteel. Een bezoekje aan het National Museum mag zeker niet ontbreken. Naast interessante archeologische vondsten is hier een mooie collectie beeldhouwkunst te vinden.

Activiteiten in Reggio Calabria

De ideale plaats voor recreatieve activiteiten is het Nationale Park Aspromonte dat vlakbij Reggio Calabria ligt. Naast diverse buitensporten zoals hardlopen en mountainbiken kunnen liefhebbers van wintersport zich vermaken in het vakantieoord Gambarie op ongeveer 35 kilometer van de stad.

De prachtige promenade langs het strand is ook erg populair. En maak tijdens je vliegreis naar Reggio Calabria zeker een uitstapje naar één van de andere pittoreske badplaatsjes in de omgeving van de stad.

Vliegen naar Reggio Calabria

Klink dit als muziek in de oren? Boek dan je vliegtickets naar Reggio Calabria via CheapTickets.be. Hier kan je gemakkelijk de prijzen van alle airlines vergelijken. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Heb je een keuze gemaakt? Boek dan je vlucht naar Reggio Calabria via onze ticketshop. Deze is 24 uur per dag geopend.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli ligt tussen de 18,5°C en 29,5°C en in januari tussen de 6,5°C en 13°C.
  • Tijdsverschil: er is geen sprake van een tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Euro.
  • Taal: de officiële taal is het Italiaans.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar Italië

Er zijn een heleboel redenen om voor CheapTickets.be te kiezen. In de eerste plaats vind je bij ons een heleboel voordelige vluchten naar Reggio Calabria en andere bestemmingen in Italië. Daarnaast hebben we een ruim aanbod hotels. Ook een huurwagen kan je via onze website reserveren. En heb je al aan een reis- en annuleringsverzekering gedacht? Zoals je ziet hebben wij alles in huis voor een onvergetelijke vliegreis naar Reggio Calabria!

Naar Reggio Calabria vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Reggio Calabria

Wil je snel en eenvoudig een vliegticket naar Reggio Calabria boeken? Doe dit dan via CheapTickets.be. Hier ben je altijd 100% zeker van de beste tarieven. Vergelijk de prijzen van alle vluchten naar Reggio Calabria, haal de interessantste optie eruit en boek je tickets online. Makkelijker kan niet!
En ken je ons flight alert system al? Met dit systeem krijg je automatisch een melding van nieuwe kortingen en acties op vluchten naar Reggio Calabria. Zo kan je steeds van de beste deals profiteren.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be