Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Italië

Alghero

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Je ticket naar de rivièra van Sardinië

Vliegtickets Alghero

Alghero is een stad aan de westkust van Sardinië, een Italiaans eiland in de Middellandse Zee. Vooral in de zomer is het hier heel aangenaam vertoeven, met een gemiddelde temperatuur van ongeveer 25°C!

Strandvakantie

Alghero is de perfecte vakantiebestemming voor zonnekloppers. Daarnaast is het heldere water ook ideaal om te snorkelen en te duiken. Natuurliefhebbers komen vooral aan hun trekken in de omgeving van de stad. Je kan er onder andere goed klimmen, mountainbiken en vogels spotten.

Bezienswaardigheden in Alghero

Verdwaal in de kleine steegjes van het historische stadscentrum en bezoek ondertussen enkele historische bouwwerken. Bezoek tijdens je vliegreis naar Alghero zeker de kathedraal uit de 15e eeuw, de oude Catalaanse stadsmuur en het San Francesco klooster. Het is net alsof je terug gaat in de tijd!

Tip: Vanuit Alghero kan je ook op een eenvoudige manier andere middeleeuwse stadjes op Sardinië bezoeken of met de boot de spectaculaire grotten van Neptunus bezichtigen!

Vliegen naar Alghero

Plan je een vliegreis naar Alghero en ben je nog op zoek naar goedkope vliegtickets? Voor de voordeligste tickets moet je bij CheapTickets.be zijn. Via onze zoekmachine kan je immers snel de prijzen van alle airlines vergelijken. Haal de interessantste optie eruit en boek je tickets naar Alghero online. Makkelijker kan niet!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: in juli ligt de gemiddelde temperatuur tussen de 17°C en 32°C en in januari is het er meestal tussen de 5°C en 14°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Euro (EUR).
  • Taal: de officiële taal is het Italiaans en in Alghero wordt ook Algherees gesproken. In toeristische gebieden wordt ook goed Engels en Duits gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vlucht naar Alghero!

De voordeligste vliegtuigtickets naar Alghero zijn te vinden op CheapTickets.be. Maar wist je dat wij ook een ruime selectie hotels en huurwagens hebben? We bieden zelfs compleet verzorgde vakanties aan. Voor een onvergetelijke vakantie in Alghero hoef je dus echt niet verder te zoeken.

Naar Alghero vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Alghero

Voor een prachtreis naar Alghero in Italië tegen de voordeligste voorwaarden kan je steeds terecht bij CheapTickets.be! Hier ontdek je de goedkoopste vluchten aangeboden door de verschillende luchtvaartmaatschappijen. Heb je een interessante vlucht naar Alghero gevonden? Boek dan meteen je tickets online. Dit is snel, eenvoudig en veilig.
Reis voor minder geld naar Alghero of een andere stad in Europa en blijf up-to-date van de beste deals via ons flight alert system. Ontdek hoe eenvoudig het is om goedkope vliegtuigtickets naar Alghero te boeken en vlieg vanaf nu altijd supervoordelig!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be