Vluchten Parijs – Montpellier

Vluchten Parijs – Montpellier

Wil je weten hoeveel Parijs – Montpellier vluchten er zijn tijdens een bepaalde periode? Probeer dan onze zoekmachine. Indien je een passende vlucht ziet, kan je onmiddellijk tickets boeken. Was alles maar zo eenvoudig als een vlucht van Parijs naar Montpellier reserveren op CheapTickets.be!

Ontdek Montpellier!

Montpellier is een levendige universiteitsstad in het zuiden van Frankrijk, aan de Golfe du Lion. De stad trekt niet alleen cultuurliefhebbers aan maar ook zonaanbidders, want de gemiddelde temperatuur in de zomer ligt rond de 30°C. Montpellier staat ook bekend om de vele evenementen. Eén van de bekendste is het Festival Radio France, een enorm festival met muziek en optredens, voornamelijk klassiek en jazz.

Airlines vanaf Parijs

Vanuit Parijs kan je vertrekken vanaf Charles de Gaulle of Orly. Vanaf Parijs kun je onder andere vliegen met Brussels Airlines, Air France, Air Canada, Lufthansa, Vueling, Turkish Airlines, British Airways, KLM, Emirates, Thai Airways en Etihad Airways. Deze airlines vliegen vanaf Parijs naar zowel zonbestemmingen als verre bestemmingen en fijne steden voor een citytrip.

Boek je goedkope vlucht!

Goedkope vluchten van Parijs naar Montpellier reserveer je makkelijk via CheapTickets.be. Maar daar stopt het niet. Hotelkamers, huurauto’s, reisverzekeringen, compleet verzorgde vakanties, … we hebben het allemaal. Ontdek ons aanbod en profiteer van onze aanbiedingen!

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice