Vlieg voordelig naar Amsterdam

Vliegtickets Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad en de grootste stad van Nederland. Ze ligt aan de monding van de Amstel en het IJ. Typisch voor de stad zijn de talrijke grachten en ontelbare bruggen, maar Amsterdam heeft ook indrukwekkend aanbod aan culturele activiteiten.

Airlines vanaf Amsterdam

Vanaf Amsterdam kun je onder andere vliegen met KLM, Lufthansa, Vueling, TUI Fly, Turkish Airlines, British Airways, Tap Air, Easyjet, Transavia, Emirates en Etihad Airways.

Populairste bestemmingen vanaf Amsterdam

Een stad vol bezienswaardigheden

Amsterdam heeft veel te bieden. Je vindt er onder meer het Anne Frank Huis, het Paleis op de Dam, het Red Light District en de Jordaan. Een rondvaart op de grachten mag je zeker ook niet overslaan tijdens een vliegreis naar Amsterdam!

Cultuuraanbod Amsterdam

Amsterdam heeft een zeer gediversifieerd aanbod aan culturele activiteiten. Je vindt er niet alleen prachtige theaters, zoals bijvoorbeeld het Tuschinski Theater maar ook veel boeiende musea, met als absolute hoogtepunten het Van Gogh Museum en het Rijksmuseum.

Om te shoppen ben je hier ook op de juiste plek. Ga winkelen in de Kalverstraat in het hart van de stad of op het Waterlooplein. Voor tweedehands kleding moet je op de Albert Cuypmarkt zijn. Tenslotte zijn er in de P.C Hoofdstraat, de allerduurste winkelstraat van Nederland, allerlei exclusieve shops te vinden.

Vliegen naar Amsterdam

Zoek je goedkope vliegtickets naar Amsterdam? Dan ben je bij CheapTickets.be aan het juiste adres! Hier vind je namelijk alle beschikbare vliegtuigtickets van de verschillende aanbieders. Vergelijk de prijzen, maak een keuze en reserveer een plaatsje via onze ticketshop. Deze is 24u per dag open. Je kan dus zelfs in het midden van de nacht bij ons een vlucht naar Amsterdam boeken. Handig, niet?

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur bedraagt 17°C. Tijdens de wintermaanden is het er gemiddeld 3°C.
  • Tijdsverschil: er is geen tijdsverschil met België.
  • Munteenheid: je kan in heel Nederland met de euro betalen.
  • Taal: Nederlands.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Vluchten, hotels en meer

De beste deals en de interessantste vliegtuigtickets naar Amsterdam vind je op CheapTickets.be. Maar dat is nog niet alles. Via onze website kan je zelfs een hotelkamer of een huurwagen reserveren. En heb je al een reis- en annuleringsverzekering? Ook hiermee kunnen we jou helpen. Neem dus snel een kijkje naar ons uitgebreide aanbod en geniet van een fantastische reis naar Amsterdam.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 19,90 (1 pers.) - € 24,90 (2 of meer pers.) dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice