Vlieg voordelig naar Temuco

Vliegtickets Temuco

Temuco ligt centraal in het zuidelijk deel van Chili. De stad is met zo’n 290.000 inwoners de hoofdstad van de regio Araucanía.

Als je op zoek bent naar goedkope vliegtickets naar Temuco ben je aan het juiste adres. Met behulp van onze zoekmachine heb je in enkele seconden de voordeligste vlucht gevonden. Wil je meteen een plaatsje reserveren? Dan moet je in onze ticketshop zijn. Daar kan je dag en nacht een vliegtuigticket naar Temuco en andere Chileense steden reserveren.

Bezienswaardigheden Temuco

Het Araucanía Museum is een regionaal museum met een belangrijke etnografische collectie van de Mapuche-indianen, de oorspronkelijke bewoners. Als je meer wil weten over de cultuur van deze bevolkingsgroep kan je ook een bezoek brengen aan een Mapuche dorp in de omgeving van Temuco. Temuco heeft een aantal leuke markten, waar diverse handgemaakte spullen van de Mapuche-indianen te koop zijn.

Loop bijvoorbeeld eens over de Mercado Municipal. Hier kan je leuke souvenirs, zoals textiel, houtsnijwerk en sieraden kopen. Ook de Feria Libre markt heeft een divers aanbod Mapuche producten.

Outdooractiviteiten

Ook natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een vliegreis naar Temuco. De stad ligt in een prachtige omgeving met groene heuvels en bossen. Vlakbij de stad ligt het Parque Nacional Conguillio. Dit bosgebied met meren heeft een groot aantal wandelroutes. In het Zoological park van Temuco kan je beren, puma’s, apen en andere wilde dieren zien.

Algemene reisinformatie Chili

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 7,2°C en in januari ongeveer 15,8°C.
  • Tijdsverschil: het is er vijf uur vroeger dan in België. Van april t/m september: zes uur vroeger en van oktober t/m maart: vier uur vroeger.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Chileense Peso.
  • Taal: de officiële taal is het Spaans.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Voordelige vluchten naar Temuco

Het aanbod van CheapTickets.be is groter dan je denkt. Wij hebben goedkope vliegtuigtickets naar Temuco, leuke hotels, huurwagens en reisverzekeringen. Alles is online te reserveren via onze ticketshop. Op deze manier kan je in enkele muisklikken een volledige vliegvakantie boeken.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Temuco

Goedkoop vliegen is kinderspel. Al wat je moet doen is een vertrekdatum selecteren in het zoekvak, op de knop klikken en alle vluchten naar Temuco vergelijken. Binnen de kortste keren heb je een interessante vlucht gevonden. Klaar? Koop jouw tickets naar Temuco dan via onze online reiswinkel. Deze is 24 uur per dag open.