Vlieg voordelig naar Antofagasta

Vliegtickets Antofagasta

Regiohoofdstad Antofagasta heeft de belangrijkste haven van het noorden van Chili. Ook de winning van grondstoffen neemt een belangrijke plaats in. De stad heeft de grootste open kopermijn ter wereld, de Chuquicamata. Voor toeristen staat Antofagasta vooral bekend als een zonnige stad met veel traditie.

Plaza de Armas

Het belangrijkste plein in Antofagasta is het Plaza Colón, waar je een miniatuur van de Big Ben in London vindt. Ook het Plaza de Armas heeft een opmerkelijk gebouw: de Torre del Reloj, oftewel de klokkentoren. Een andere toeristische attractie is het regionale museum.

Hier vind je vele artefacten die iets vertellen over de geschiedenis van de stad en de omgeving.
Onder de andere bezienswaardige attracties vallen de kerken, kathedralen, galerieën en musea. Daarnaast zijn er leuke plaatsen om te shoppen. Populair zijn de winkelcentra op Padeo Arturo Prat (middenin het centrum) en op het Antofagasta Plein.

Zon, zee en strand

Ook heel wat strandliefhebbers boeken een vlucht naar Antofagasta. Langs de kust zijn niet alleen zandstranden, maar ook prachtige rotsformaties te vinden. Heb je even genoeg van het zonnen of watersporten, dan kan je altijd nog een wandeling maken door een van de mooie parken en tuinen in de stad.

Vliegen naar Antofagasta

Wil je snel en eenvoudig een vliegticket naar Antofagasta boeken? Dan ben je aan het juiste adres. Vul hierboven jouw reisgegevens in, klik op de zoekknop en je krijgt onmiddellijk een overzicht van alle vluchtopties. Maak een keuze op basis van de prijs, vluchtduur, klantenwaardering, … en ga naar onze ticketshop. Daar kan je makkelijk en veilig een ticket naar Antofagasta kopen.

Algemene reisinformatie Chili

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 13,4°C en in januari ongeveer 20°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er zeven uur vroeger dan in België, in de winter zes uur vroeger.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Sol.
  • Taal: de officiële taal is het Spaans. Ook wordt er Quechua gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je voordelige vlucht!

Wil je meteen een complete vliegreis naar Antofagasta plannen? Zoek dan niet verder, want wij hebben vliegtuigtickets, hotels, huurwagens en reisverzekeringen. Je kan alles via onze website boeken tegen verrassend scherpe prijzen. Een betaalbare vliegvakantie begint dus steeds op CheapTickets.be!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Antofagasta

Met CheapTickets.be vlieg je voordelig naar alle landen in Zuid-Amerika. Ook voor vluchten naar Antofagasta in Chili hebben wij de beste deals. Ontdek het aanbod op onze website, koop je tickets online en voor je het weet zit je op het vliegtuig richting Antofagasta.

Hulp nodig? Voor alle vragen omtrent het boeken van een vlucht naar Antofagasta of een andere bestemming wereldwijd kan je bij onze klantendienst terecht. Zij helpen jou graag verder.