Vlieg voordelig naar Arica

Vliegtickets Arica

Arica is een stad in het uiterste noorden van Chili en ligt aan de Stille Oceaan. Het is een uitstekende bestemming om zon, zee en strand met culturele en actieve uitstapjes te combineren.

Om niet te veel te betalen voor een vliegticket naar Arica, raden wij aan om eerste de prijzen van alle luchtvaartmaatschappijen te vergelijken op CheapTickets.be. Zo kan je heel wat geld besparen. Heb je een voordelige vlucht naar Arica gevonden? Koop dan je tickets online in onze webshop. Hier kan je 7 dagen per week, 24u op 24 terecht.

Bezienswaardigheden Arica

In het centrum van Arica zijn leuke winkeltjes, restaurants, cafés en terrassen te vinden. Daarnaast zijn er enkele bezienswaardigheden zoals musea en historische gebouwen. Het San Miguel Azapa Archeologisch en Antropologisch Museum mag je zeker niet overslaan. Het museum laat met vele archeologische stukken en kunstobjecten de geschiedenis en cultuur zien van zowel Arica als Chili.

Andere toeristische attracties zijn de El Morro rots en het Huis van Cultuur. Een mooie architectonische attractie is de kathedraal van San Marcos de Arica. Deze werd ontworpen door de Franse architect Alexandre Gustav Eiffel die beroemd werd om de bouw van de Eiffeltoren.

Zon en strand

Arica heeft een aangenaam klimaat met gemiddelde temperaturen tussen de 18°C en 26°C. Daarom is het strand een van de populairste attracties in de stad. Hier is haast iedere denkbare watersport mogelijk. Ook andere buitenactiviteiten zoals wandelen en mountainbiken zijn erg populair.

Algemene reisinformatie Chili

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juni is 18°C en in januari gemiddeld 26°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er zes uur vroeger dan in België, in de winter vijf uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Chileense Peso.
  • Taal: de officiële taal is het Spaans. In mindere mate wordt er nog Indiaans gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Vluchten naar Arica

Vliegen met CheapTickets.be is altijd supervoordelig. Op de website vind je een breed aanbod vluchten, hotels, huurauto’s en vliegvakanties tegen de laagste tarieven. In een mum van tijd heb je de goedkoopste vliegreizen geselecteerd en online geregeld. Kijk op de website voor de laatste aanbiedingen en boek direct jouw reis naar Arica online.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Arica

Als je een goedkoop vliegtuigticket naar Arica wil boeken, moet je op CheapTickets.be zijn. Via onze zoekmachine vind je direct de voordeligste vluchten van alle airlines. Je hoeft enkel nog een keuze te maken en naar onze ticketshop te gaan. Daar kan je in enkele eenvoudige stappen een plaatsje reserveren. Was alles maar zo makkelijk als een vliegreis naar Arica plannen via CheapTickets.be!