Vlieg voordelig naar Paaseiland

Vliegtickets Paaseiland

Paaseiland ligt ongeveer drieduizend kilometer van de Chileense kust. Het eiland is vooral bekend van de wereldberoemde Moai-beelden. Ook de duizenden petrogliefen (beschilderde rotsblokken) en Orongo Ceremonial Village (stenen dorp) zijn interessante toeristische attracties.

Een vliegreis naar Paaseiland is absoluut een aanrader. Ben je het hier volledig mee eens? Kijk dan op CheapTickets.be voor de voordeligste vluchten naar Paaseiland. Zo kan je op een betaalbare manier naar dit schitterende eiland vliegen.

De enorme beelden

Paaseiland werd op 5 april 1722 (paasdag) ontdekt door Nederlandse admiraal Jacob Roggeveen. Ook de honderden eeuwenoude Moai beelden werden toen ontdekt. De hoogte van deze gigantische stenen beelden loopt uiteen van vijftien tot twintig meter. De vraag is dan ook nog steeds hoe deze loodzware beelden destijds over het eiland werden verplaatst.

Hanga Rosa

De meeste inwoners van Paaseiland, ongeveer drieduizend, wonen in Hanga Rosa, een stadje aan de westkust van Paaseiland. Hier kan je een bezoek brengen aan het Museo Antropologico Sebastian Englert. Erg interessant voor iedereen die meer wil weten over het traditionele leven van de inwoners. Ook de tijd van de Europeaanse ontdekking van het eiland wordt belicht.

Natuur

De diversiteit aan flora en fauna op Paaseiland is, vergeleken met de andere eilanden in de Stille Oceaan, niet groot. De meeste planten en dieren zijn in het verleden door de Europeanen meegenomen. Wel zijn er veel vulkanen te vinden.

Algemene reisinformatie Chili

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juni is 18,2°C en in januari gemiddeld 23,3°C.
  • Tijdsverschil: het is er vijf uur vroeger dan in België. Van april tot en met september is het er 6 uur vroeger en van oktober tot en met maart is er 4 uur tijdsverschil.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Chileense Peso.
  • Taal: de officiële taal is het Spaans.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vluchten naar Paaseiland

Reserveer de goedkoopste vlucht naar Paaseiland direct online. Kijk op CheapTickets.be voor de laagste tarieven en de beste deals. Ben je nog op zoek naar een plaats om te overnachten? Dat is geen probleem, want op onze website is ook een ruime selectie hotels te vinden. Zelfs voor een huurwagen ben je aan het juiste adres. Handig, niet?

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Paaseiland

Ben je al een tijdje op zoek naar goedkope vliegtuigtickets naar Paaseiland? Stop dan maar met zoeken. Op CheapTickets.be vind je gegarandeerd de beste tarieven. Dankzij onze handige vergelijkingstool kan je snel en eenvoudig een voordelig ticket naar Paaseiland boeken. Het is zo makkelijk dat zelfs een kind het kan!