Vlieg voordelig naar Concepcion

Vliegtickets Concepción

Concepción is de hoofdstad van de gelijknamige provincie en ligt ongeveer halverwege Chili, aan de kust. De stad is bovendien met zo’n 890.000 inwoners een van de grootste steden van het land.

Heel wat toeristen boeken een vlucht naar Concepción voor de heerlijke temperaturen en mooie bezienswaardigheden. Wil je zelf deze stad bezoeken? Kijk dan op CheapTickets.be. Op onze website ontdek je een handig overzicht van alle vluchten naar Concepción. Vergelijk, kies en koop je tickets online. Een vliegreis plannen was nog nooit zo simpel!

Bezienswaardigheden Concepción

Concepción is een mooie en levendige stad. Oude gebouwen waaraan je een bezoek kan brengen zijn het Klooster van San Francisco, de Juan Pablo II Brug, het Klooster van La Merced en de Cathedrale de la Santísima. Een leuke plaats om kennis te maken met Chileense kunst is het Art House (Pinacoteca).
De gemiddelde temperatuur in Concepción ligt tussen de 18°C en 28°C. Een uitstapje naar een van de stranden vlakbij de stad is dan ook zeker een aanrader.

Gezellig centrum

Plaza de Armas, het centrale plein in Concepción, is een belangrijke ontmoetingsplaats. Hier kan je lekker ontspannen en genieten van een hapje en drankje. In het centrum zijn ook leuke winkels, cafés en restaurants te vinden. Of snuffel lekker rond op de Centrale Markt, waar allerlei traditionele producten te verkrijgen zijn.

Algemene reisinformatie Chili

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 18,7°C en in januari ongeveer 27,6°C.
  • Tijdsverschil: het is er vijf uur vroeger dan in België. In april t/m september is het zes uur vroeger en in oktober t/m maart is het vier uur vroeger.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Chileense Peso.
  • Taal: de officiële taal is het Spaans.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vluchten naar Concepción

CheapTickets.be is gespecialiseerd in goedkope vliegreizen. Wij hebben voor elk wat wils: vliegtickets, hotelovernachtingen, huurwagens, last-minute vluchten, reisverzekeringen, compleet verzorgde vakanties, enz. Bovendien kan je alles van thuis uit boeken. Onze webshop is immers 24u per dag open. Reserveer dus snel jouw tickets naar Concepción en geniet van een onvergetelijke vakantie!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Concepcion

Zou je graag een vliegtuigticket naar Concepción boeken, maar heb je geen zin om een klein fortuin te spenderen? Slimme reizigers kijken eerst op CheapTickets.be. Hier vind je een overzicht van de tarieven van alle aanbieders. Op deze manier ben je zeker dat je niet te veel betaalt voor een vlucht naar Concepción of een andere bestemming in Chili. Handig, niet?