Vlieg voordelig naar Punta Arenas

Vliegtickets Punta Arenas

Punta Arenas ligt in het zuiden van Chili en is de hoofdstad van de provincie Mattalenas. Dit pittoreske stadje met ongeveer 135.000 inwoners is de belangrijkste stad in de regio.

Heb je de websites van alle aanbieders bezocht op zoek naar het goedkoopste vliegticket naar Punta Arenas? Er is een veel eenvoudigere oplossing: CheapTickets.be. Wij hebben een gebruiksvriendelijke zoekmachine ontwikkeld die in enkele seconden de prijzen van alle maatschappijen op één pagina verzameld. Zoek de voordeligste vlucht naar Punta Arenas en reserveer een plaatsje online. Waar wacht je nog op?

Natuur

Een grote trekpleister in Punta Arenas is de fantastische omgeving met gletsjers, meren en fjorden. Veel toeristen bezoeken de stad dan ook om te genieten van de rust en natuur. Een leuke plaats voor dierenliefhebbers is het Seno Otway Penguin Reserve, een groot natuurreservaat waar pinguïns broeden.

Bezienswaardigheden Punta Arenas

De haven, de Kathedraal van Punta Arenas en het standbeeld van de ontdekkingsreiziger Magellan zijn populaire bezienswaardigheden. Een leuke manier om meer te weten te komen over de regio is het Mayorino Borgatello Museum. Een plaats waar de lokale bevolking elkaar ontmoet is het Plaza de Armas, het centrale plein in Punta Arenas. Net zoals in veel andere Chileense steden zijn rond dit centrale plein veel belangrijke gebouwen te vinden.

In de buurt liggen ook goede restaurants waar je kan proeven van traditionele Chileense gerechten. Probeer zeker een empanada, tomatican of chicha tijdens een vliegreis naar Punta Arenas.

Algemene reisinformatie Chili

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 1°C en in januari gemiddeld 10°C.
  • Tijdsverschil: het is er zes uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Chileense Peso.
  • Taal: de officiële taal is het Spaans.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Meer dan voordelige vluchten!

Zoek je nog een plaats om te overnachten in Punta Arenas? Ontdek dan onze ruime selectie hotels. Ook voor een huurwagen of reis- en annuleringsverzekering kan je bij ons terecht. Wij hebben dus veel meer dan alleen vliegtuigtickets naar Punta Arenas. Plan jouw droomreis op CheapTickets.be en profiteer van onze scherpe prijzen.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Punta Arenas

Vlieg naar Punta Arenas in Chili tegen een betaalbare prijs en maak kennis met de aangename stemming van deze Zuid-Amerikaanse stad. Met onze site kunt u rekenen op betaalbare vliegtickets naar alle landen in Zuid-Amerika. Reserveer uw voordelige vliegtickets en u merkt in een oogopslag hoe makkelijk het is.

Kijkt u al lang uit naar een boeiende trip naar Punta Arenas? Dan is nu het moment om te genieten van onze speciale tarieven! Ons reservatiesysteem is gemakkelijk en heel overzichtelijk. Ontdek het vandaag en geniet van een droomreis naar Punta Arenas.