Vlieg voordelig naar Calama

Vliegtickets Calama

Calama heeft meer dan 138.000 inwoners en ligt in de noordelijk gelegen Atacama-woestijn. Dit oasestadje is vooral populair vanwege de interessante archeologische en historische plaatsen rondom. Een van de belangrijkste attracties is de kopermijn bij Chuquicamata.

Zoek je goedkope vliegtickets naar Calama in Chili? Dan zal onze zoekmachine van pas komen. Hiermee verzamel je in een oogwenk de prijzen van alle luchtvaartmaatschappijen. Vergelijk de resultaten, kies de voordeligste vlucht naar Calama en koop je tickets via onze online reiswinkel. Het is werkelijk een fluitje van een cent!

Bezienswaardigheden Chili

Aan de hand van een interessante verzameling artefacten kom je in het Archeologisch Museum Y Etnográfico meer te weten over de geschiedenis van Calama. Het museum ligt bovendien in het Parque Loa, waar je lekker kan wandelen en zwemmen. Ook niet mag missen is de kopermijn bij Chuquicamata, een stad vlakbij Calama. Een echte bezienswaardigheid, omdat het de grootste kopermijn ter wereld is.

Natuur

Natuurliefhebbers en vogelspotters kunnen tijdens een vliegreis naar Calama een uitstapje maken naar het Los Flamencos National Reserve. In dit grote natuurgebied met bergen, meren en zoutvlakten, leven onder andere drie verschillende soorten flamingo’s. Andere natuurlijke attracties zijn de tachtig El Tatio Geysers. Deze behoren tot de grootste geiservelden ter wereld.

Algemene reisinformatie Chili

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 8,6°C en in januari ongeveer 15,1°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er zes uur vroeger dan in België, in de winter vijf uur vroeger.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Chileense Peso.
  • Taal: de officiële taal is het Spaans. Ook wordt er nog Indiaans gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Vliegtickets naar Calama

CheapTickets.be heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van goedkope vluchten naar Calama en andere steden wereldwijd. Om ons aanbod zo compleet mogelijk te maken, bieden wij ook hotelkamers, huurwagens en reisverzekeringen aan. Deze kan je, net als onze vliegtuigtickets, online reserveren via onze website. Het is voordelig, makkelijk en veilig. Wacht dus niet langer en boek jouw droomreis naar Calama!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Calama

Met CheapTickets.be vlieg je altijd voordelig. Zoek de goedkoopste vliegtuigtickets naar Calama met behulp van onze zoekmachine en reserveer een plaatsje online. Zo simpel is het. Ontdek zelf hoe eenvoudig het is en voor je het weet zit je op het vliegtuig richting Chili!

Ons boekingssysteem is bijzonder gebruiksvriendelijk. Heb je toch nog problemen met het boeken van een vlucht naar Calama? Contacteer dan onze klantendienst.