Vlieg voordelig naar Iquique

Vliegtickets Iquique

Iquique is een populaire kustplaats in het noorden van Chili. De stad is met zo’n 200.000 inwoners ook de belangrijkste plaats in de regio Tarapacá.
Goedkope vliegtickets naar Iquique vind je razendsnel op CheapTickets.be. Je hoeft immers niet langer de websites van de verschillende airlines te bezoeken, dat doet onze zoekmachine wil. Vergelijk de beschikbare vluchten naar Iquique, selecteer de meest interessante optie en reserveer een plaatsje via onze ticketshop. Makkelijker kan niet!

Zon, zee en strand

Iquique heeft een bijzondere ligging in de Atacamawoestijn, tussen het Andesgebergte en de Grote Oceaan. De stranden van de stad zijn erg populair bij zonaanbidders en watersporters: de temperatuur ligt het hele jaar gemiddeld tussen de 15°C en 22°C! Recreatieve en sportieve activiteiten zijn er ook genoeg. Naast allerlei strandactiviteiten kan je een excursie door de woestijn maken. Iquique staat ook bekend om zijn thermale baden en warmwaterbronnen en de zeehonden en walvissen voor de kust.

Cultuur en geschiedenis

Naast zijn natuurlijke schatten, staat de stad ook bekend om zijn archeologische schatten. Iquique heeft een koloniaal centrum met mooie pleinen en oude gebouwen, zoals het Teatro Municipal en het Palacio Astoreca. Een interessant museum over de geschiedenis en cultuur is het Regional Museum. Hier wordt onder andere een verzameling Indiaas handwerk tentoongesteld.

Algemene reisinformatie Chili

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juni is 15,2°C en in januari gemiddeld 21,1°C.
  • Tijdsverschil: het is er vijf uur vroeger dan in België. Van april tot en met september is het er zes uur vroeger en van oktober tot en met maart is er vier uur tijdsverschil.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Chileense Peso.
  • Taal: de officiële taal is het Spaans.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Voordelige vluchten naar Iquique

Bestel direct goedkope vliegtickets op CheapTickets.be en vlieg zo voordelig mogelijk naar jouw favoriete vakantiebestemming. Het online aanbod op de website bestaat uit vluchten naar Iquique en talloze andere leuke steden in de wereld.

CheapTickets.be biedt iedere dag de meest actuele tarieven aan van vliegtickets, complete vliegreizen, huurauto’s en hotelovernachtingen. Je kan dus onmiddellijk een volledige vakantie plannen.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Iquique

Staat een vliegreis naar Iquique al langer op je to-do lijstje? Dan is dit het ideale moment. Op onze website vind je immers een heleboel goedkope vluchten naar deze Chileense stad. Vergelijk ze, maak een keuze en ga naar onze ticketshop. Daar kan je in 1-2-3 een vliegtuigticket naar Iquique kopen.