Vlieg voordelig naar Santiago

Vliegtickets Santiago

Santiago is de hoofdstad van Chili en ligt op 522m hoogte tussen het Chileense kustgebergte en de Andes. Santiago is een stad met heel wat bezienswaardigheden en biedt voor elk wat wils.

Een sfeervolle stad

In Santiago vind je zowel luxehotels als bed and breakfasts. Je kan er heel lekker eten in een van de vele restaurants en ook museumliefhebbers komen hier ruim aan hun trekken. Om te shoppen moet je in het centrum van de stad zijn. Net buiten de stad kan je prachtig wandelen en zelfs skiën.

Wintersport in Santiago

Santiago ligt aan de voet van het Andesgebergte en biedt tal van mogelijkheden om wintersporten te beoefenen. In de mooie ski- en snowboardgebieden blijft de sneeuw tijdens de winter maandenlang liggen. Vanuit de stad heb je een mooi zicht op de besneeuwde bergtoppen.

Cultuur in Santiago

Met zo’n veertig galerieën en dertig musea heeft Santiago heel veel te bieden op vlak van cultuur. Het bekendste bouwwerk van de stad is waarschijnlijk het regeringspaleis La Moneda. Hier zie je nog duidelijke sporen van de revolutie in de jaren zeventig.

Vliegen naar Santiago

Voor goedkope vliegtickets naar Santiago de Chile ben je bij CheapTickets.be aan het juiste adres. Je vindt er steeds de voordeligste vliegtuigtickets want je kan er kiezen tussen de tickets van de verschillende maatschappijen. Duid je reisperiode aan in het zoekvenster en je krijgt onmiddellijk een overzicht van de beschikbare vluchten naar Santiago. Eens jouw keuze gemaakt is, kan je in onze ticketshop terecht om plaatsje te reserveren.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: De gemiddelde temperatuur tijdens de zomermaanden is 28°C (januari) en in de winter gemiddeld 12°C (juni).
  • Tijdsverschil: Het is er 5 uur vroeger dan in België. Van april t/m september is het er 6 uur vroeger en van oktober t/m maart is dat 4 uur.
  • Munteenheid: Chileense Peso.
  • Taal: Spaans.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vlucht naar Santiago!

De voordeligste vliegtuigtickets naar Santiago vind je steeds via CheapTickets.be. Maar daarnaast kan je op onze site ook terecht voor het reserveren van een huurwagen of hotelkamer en voor het afsluiten van een reis- of annuleringsverzekering. Het kan allemaal aan een interessante prijs en op een eenvoudige manier. Ontdek ons ruime aanbod vandaag nog op CheapTickets.be!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Santiago

Wil je op een eenvoudige manier alle vluchten naar Santiago in Chili vergelijken? Dan hebben we goed nieuws, want op onze website vind je een overzicht van alle vluchtopties. Maak een keuze, ga naar onze ticketshop en koop jouw tickets naar Santiago online. Het is makkelijk, snel en veilig.