Vlieg van Brussel naar Sevilla

Route Brussel - Sevilla

Sevilla ligt op ruim 1.706 kilometer vliegafstand van Brussel (Zaventem). De gemiddelde vliegtijd naar deze mooie stad in Spanje is zonder overstap ongeveer 2 en een halfuur. Je bent er dus zo!

Lees meer over:

Informatie over Sevilla

Sevilla is een stad die voor toeristen veel te bieden heeft: zon, warmte, cultuur, geschiedenis, festivals, exposities en echt nog veel meer... De straten van de stad, evenals de bars en restaurants die overal in Sevilla te vinden zijn, bruisen meestal van de activiteit. Een wandeling door het centrum van Sevilla is ook zeker de moeite waard vanwege de bijzondere architectuur: de hoofdstad van Andalusië telt talloze monumenten en, afgezien van de Giralda-toren, zijn er geen hoge gebouwen in de stad.

Daarnaast is er in Andalusië zelf ook nog genoeg te ontdekken. Pak bijvoorbeeld de auto en ga naar authentieke steden zoals Granada, Malaga, Cordoba, Ronda of Nerja. Liever een dagje relaxen? Vertrek dan richting een van de fijne kustplaatsjes en geniet van de Spaanse zon, zee en strand.

Veel gestelde vragen

  • Zijn er momenteel COVID-19-gerelateerde reisbeperkingen in Sevilla?
    Reisbeperkingen in Spanje in verband met het coronavirus veranderen constant. Bekijk daarom onze reisadvies pagina over Spanje voor de laatste updates.

  • Hoe lang duurt het om te vliegen van Brussel naar Sevilla?
    De gemiddelde vliegtijd van Brussel naar Sevilla is 2 uur en 35 minuten.

  • Hoeveel vliegvelden zijn er in Sevilla?
    Er is één luchthaven in Sevilla, en dat is Luchthaven Sevilla-San Pablo (SVQ). Alle vluchten naar Sevilla komen dus hier aan.

Alternatieve vluchten

Ontdek meer geweldige bestemmingen!

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice