Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Je ticket naar zonnebril op en gaan

Griekenland

De populairste fly-drives in Griekenland

Griekenland is hét land bij uitstek voor een fly-drive. Je kunt in Griekenland heel goed roadtrippen! Dat komt omdat het land veel leuke eilanden heeft waarop je met de auto meer veel kunt bekijken. Ook is het vasteland van Griekenland divers en mooi. Met de auto rijd je langs pittoreske vissersdorpjes, mooie uitzichten over zee en prachtige oude tempels en steden. Ontdek bovendien bijzondere steden als Athene, Thessaloniki en Heraklion.

De eilanden Kos, Corfu, Rhodos, Kreta en Zakynthos zijn met name populair voor een fly-drive vakantie. Maar ook een autoroute over het vaste land van Griekenland vanuit Athene is erg leuk! Waar te beginnen? Wij zetten de populairste startpunten voor een roadtrip door Griekenland voor je op een rij.

Auto huren?

Heel handig, zo'n overzicht met populaire fly-drive bestemmingen, maar je hebt natuurlijk wel een huurauto nodig! En ook die boek je gemakkelijk via CheapTickets.be. Voor het gemak stippelden we ook meteen een voorbeeldroute voor je uit.

Meer fly-drives Griekenland

Toch naar een andere fly-drive bestemming in Griekenland? Bekijk ze hier allemaal!

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be