Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Je ticket naar

een caravanreis langs de canyons

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Je ticket naar zonnebril op en gaan

Fly-drives

Fly-drives

Raampje open, radio aan, zonnebril op je hoofd, en genieten! Want zeg nou zelf, met een auto ontdek je de omgeving op de beste manier. Huur een auto op locatie. Of het nu een klein dorpje, een wereldstad of een prachtig natuurgebied is, met de auto doe je het op je eigen manier en op je eigen tempo. Laat je bijvoorbeeld verbazen hoe leuk een roadtrip wel niet is; de eindbestemming kies je zelf. Een auto huur je gemakkelijk bij, na het boeken van je tickets!

Bestemmingen met de meest indrukwekkende canyons

Er zijn veel plekken op de wereld waar je perfect rond kan touren in je auto. Één van de meest adembenemende plekjes zijn toch wel de canyons die de wereld te bieden heeft, maar wat zijn nu de mooiste en beste canyons? Wij zetten ze voor je op een rij!

  1. Colca Canyon, Peru
  2. Grand Canyon, Amerika
  3. Copper Canyon, Mexico
  4. Verdon Gorge, Frankrijk
  5. Bryce Canyon, Amerika
  6. King's Canyon, Australië
  7. Antelope Canyon, Amerika
  8. Samariá Gorge, Griekenland
  9. Waimea Canyon, Hawaïaanse eilanden
  10. Taroko Gorge, Taiwan

De populairste fly-drives

Een roadtrip langs de mooiste natuurwonderen die de wereld te bieden heeft, wil je niet missen. Daarom vind je hieronder de meest populaire bestemmingen voor jouw volgende roadtrip.

Zo boek je jouw fly-drive op CheapTickets.be

Lastig boeken, zo'n fly-drive? Helemaal niet! Boek vliegtickets naar de bestemming van jouw keuze en boek na je boeking meteen een huurauto naar keuze bij. Wij zorgen ervoor dat deze op het vliegveld voor je klaarstaat. Uitgetourt? Je levert de auto aan het einde van jouw vakantie weer op het vliegveld af. Want zo gemakkelijk is het.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info

Goedkope fly-drives

Zoek je goedkope fly-drives? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Vliegticket geboekt? Dan ga je daarna eenvoudig op zoek naar een geschikte huurauto voor jouw fly-drive vakantie. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw fly-drive meteen, waar je op dat moment ook bent. Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind de beste fly-drive deal.

Onze populairste fly-drives

Leuk, zo'n fly-drive, maar welke gebieden zijn nu eigenlijk het meest populair? Je vliegt tenslotte niet naar een bestemming om daar een week te blijven, met een huurauto. Check dus hier onze tips per gebied om jouw fly-drive tot je ultieme vakantie te maken:

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be