Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Je ticket naar zonnebril op en gaan

De populairste fly-drives in Toscane

Toscane is een bijzondere regio in het midden van Italië. Het is één van de populairste gebieden om met de auto doorheen te rijden. Dat komt natuurlijk door de Middeleeuwse en pittoreske dorpjes, de vele mooie kastelen, de glooiende heuvels, de paarse heide en de culturele steden die je onderweg tegenkomt. Je kunt in Toscane dus heel goed roadtrippen! Dit gebied is waar de Renaissance waarschijnlijk is ontstaan. Ontdek bijzondere, culturele steden als Florence en Pisa en geniet tussendoor van de rustige natuur.

De gebieden rond Florence, Piza, Arezzo en het eilandje Elba zijn met name populair voor een fly-drive vakantie. Waar te beginnen? Wij zetten de populairste startpunten voor een roadtrip door Toscane voor je op een rij.

Bijzondere bestemmingen in Toscane

Als je een auto huurt om een roadtrip te maken door Toscane kun je steden en plekken ontdekken waar je niet met het vliegtuig kunt komen! Volg bijvoorbeeld een route langs deze bijzondere bestemmingen.

Sorano
Sorano is een klein maar indrukwekkend dorpje. De huizen staan gebouwd aan de rand van en klif. Dat ziet er spectaculair uit! Bezoek het fort en loop door de smalle straatjes voordat je verder landinwaarts rijdt. Je kunt natuurlijk ook naar Rome in het zuiden rijden!

Siena
Als je met de auto naar Siena rijdt, ga je langzaam terug in de tijd. En wanneer je uitstapt, ben je ineens in de Middeleeuwen. Het stadje is één van de best bewaarde Middeleeuwse plekken. Je kunt er een traditie van middeleeuws paardrijden, Il Palio, bekijken en genieten van authentieke hapjes.

Montepulciano
Nadat je uit de roes van Siena gekomen bent, is het tijd om de hoogte in te gaan. Montepulciano is een prachtig dorpje dat op 600 meter hoogte uitkijkt over Toscane en de Val d’Orcia. Probeer er heerlijke wijn in een paleis dat stamt uit de tijd van de Renaissance. Natuurlijk niet drinken voordat je weer de auto ingaat!

Arezzo
Op het randje van wat we Toscane noemen ligt Arezzo. Hier kun je jaarlijks een kleurrijk Middeleeuws festival bekijken. Het Middeleeuwse centrum is in de oorlog kapot gegaan, maar daarvoor in de plaats vind je allemaal opgeknapte winkeltjes en restaurantjes die Arezzo uniek maken.

Auto huren?

Heel handig, zo'n overzicht met populaire fly-drive bestemmingen, maar je hebt natuurlijk wel een huurauto nodig! En ook die boek je gemakkelijk via CheapTickets.be.

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be