Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Taiwan

Taipei

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Je ticket naar een rondreis door Taiwan

Vliegtickets Taipei

Taipei ligt in het noorden van Taiwan en is met 2,5 miljoen inwoners de feitelijke hoofdstad van het land. Er is heel wat te zien en te beleven voor jong en oud.

Oude tempels

Bezoek tijdens je vliegreis in Taipei zeker één van de talrijke traditionele tempels. Een echte aanrader is de Longshan Tempel, die dateert uit 1738. Hij bevindt zich in het hart van de stad en wordt gebruikt voor zowel religieuze als sociale doeleinden.

In de Baoan Tempel wordt Baosheng Dadi, de god van de medicijnen, geëerd. Hier vinden vaak ceremoniën, lezingen, discussies, tentoonstellingen en culturele voorstellingen plaats.

Musea in Taipei

Het Nationaal Paleismuseum dateert uit 1964 en herbergt meer dan 650.000 kunstvoorwerpen uit de Chinese cultuur. Bovendien is dit één van de grootste musea ter wereld!

In het Drinkwater Museum kom je meer te weten over het waterleidingbedrijf, dat van groot belang was voor de ontwikkeling van de stad. Ook een aanrader is de Taipei 101, met een hoogte van 508 meter één van de hoogste gebouwen ter wereld.

Vliegen naar Taipei

Via CheapTickets.be vind je snel de voordeligste vliegtuigtickets naar Taiwan. Je kan er op een eenvoudige manier een voordelige vlucht naar Taipei zoeken en vastleggen. Ben je op zoek naar vliegtickets naar een andere bestemming? Geen probleem! Gebruik onze zoekmachine om snel alle vluchtopties te bekijken.

Algemene reisinformatie Taiwan

  • Temperatuur: de gemiddelde zomertemperatuur bedraagt 18°C en tijdens de winter is het er gemiddeld 16°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er 6 uur later dan in België, in de winter is dat 7 uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de New Taiwan Dollar (NT Dollar).
  • Taal: de officiële taal is het Manderijn-Chinees. Ook wordt er Taiwanees en verschillende dialecten gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkoop vliegen naar Taipei

Dat je op CheapTickets.be de voordeligste vliegtuigtickets naar Taipei kan vinden, dat weet je al. Maar wist je dat wij naast vliegtuigtickets ook voor hotelovernachtingen en huurwagens kunnen zorgen? Bij ons kan je zelfs een reis- of annuleringsverzekering afsluiten! Kijk op de website en ontdek ons ruime aanbod aan bestemmingen naar steden over de hele wereld. Voor je het weet ben je vertrokken naar jouw droombestemming!

Naar Taipei vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Goedkope vliegtickets naar Taipei

Een ticket naar Taipei in Taiwan is goedkoper dan je denkt. Dankzij CheapTickets kan je namelijk altijd van de beste prijzen genieten. Wij verzamelen de vluchtinformatie van alle luchtvaartmaatschappijen op één pagina zodat je eenvoudig de goedkoopste vlucht naar Taipei kan boeken.

Bovendien kan je gebruik maken van ons flight alert system om altijd op de hoogte te blijven van de meest recente acties op vluchten naar Taipei. Zo mis je nooit geen interessante promoties meer!

Other flights Taiwan

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be