Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Australië

Alice Springs

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Alice Springs

Alice Springs

Vliegtickets Alice Springs

Alice Springs ligt in het Noordelijk Territorium, in het centrum van Australië. De stad is klein (ongeveer 27.000 inwoners) maar heeft wel een aantal interessante attracties. Het plaatsje is vooral bekend van de tv-serie ‘The Flying Doctors’.

Voor goedkope vliegtuigtickets naar Alice Springs moet je bij CheapTickets zijn. Vergelijk de vluchtopties van alle aanbieders (inclusief low-costairlines), selecteer de meest interessante vlucht en koop meteen een ticket via onze site. Goedkoop vliegen naar Alice Springs is kinderspel!

Attracties

In de vorige eeuw was Alice Springs de filmset van de bekende televisieserie ‘The Flying Doctors’. In het bezoekerscentrum van de Royal Flying Doctors kom je alles te weten over het werk van de ‘echte’ Vliegende Dokters. Een andere leuke attractie is het Telegraph Station. Dit oude station brengt het verleden van de stad weer tot leven.

Musea in Alice Springs

In de stad zijn ook een aantal interessante musea te vinden. Een echte must tijdens een vliegreis naar Alice Springs is het Aboriginal Art en Culture Centre, dat beheerd wordt door Aboriginals. Hier zijn prachtige kunst- en handwerken te bewonderen van de Aboriginals, de oorspronkelijke bewoners van Australië.

Alice Springs heeft ook mooie parken en tuinen. Vlakbij de stad ligt het West Macdonnell National Park, een groot natuurgebied waar je heerlijk kan wandelen. Vanuit Alice Springs kan je ook gemakkelijk vele andere toeristische attracties in de regio bezoeken.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli ligt rond de 19,6°C en in januari rond de 36,3°C.
  • Tijdsverschil: het is er 8,5 uur later dan in België, tijdens onze zomertijd 7,5 uur later.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Australische Dollar (AUD).
  • Taal: de officiële taal is het Engels.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkoop vliegen naar Alice Springs

Alice Springs is een populaire bestemming om naartoe te vliegen. Ben je ook benieuwd naar alles wat deze prachtige plaats te bieden heeft? Met CheapTickets.be vind je gemakkelijk de goedkoopste vluchten naar Alice Springs. Een vliegreis is dus goedkoper dan je denkt.

Naar Alice Springs vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Alice Springs

Wil je tickets naar Alice Springs kopen? Dan is het de moeite waard om even de verschillende tarieven te bestuderen. Dit kan snel en eenvoudig op CheapTickets.be. Dankzij onze handige vergelijkingstool zie je alle beschikbare vliegtickets naar Alice Springs op één centrale plek. Je hoeft enkel nog de voordeligste eruit te kiezen.

Wil je geïnformeerd blijven over de laatste promoties op vluchten naar Alice Springs? Maak dan gebruik van ons flight alert system. Zo profiteer je altijd van de beste deals!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be