Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Peru

Arequipa

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Arequipa

Vliegtickets Arequipa

Arequipa ligt in het zuiden van Peru en behoort met zo’n één miljoen inwoners tot de tweede grootste stad van het land. De stad heeft één van de mooiste pleinen van het land en vele interessante historische gebouwen. Het nabijgelegen nationale reservaat trekt veel bezoekers aan die houden van natuur en recreatie.

Bezienswaardigheden Arequipa

Een goed startpunt om de stad te verkennen is het Plaza de Armas. Dit centrale plein in de stad is volgens velen één van de mooiste pleinen in Peru. Rondom het plein staan veel belangrijke gebouwen zoals de kathedraal van Arequipa.

Arequipa heeft ook andere interessante gebouwen, zoals het Santa Catalina klooster. Hierin zijn antieke meubels en prachtige schilderijen te bewonderen. Het helemaal ommuurde klooster heeft bovendien een unieke ligging, middenin het centrum van de stad.

Natuur en recreatie

Bij Arequipa ligt een enorm groot natuurgebied: het Nationaal Reservaat Salinas Aguada Blancas. Dit prachtige landschap met vulkanen, lagunes en bossen biedt allerlei recreatieve mogelijkheden. Een populaire activiteit is het beklimmen van de beroemde vulkaan El Misti. Ook is het een uitstekende plaats om vogels te spotten.

Algemene reisinformatie Peru

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 14°C en in januari ongeveer 15,2°C.
  • Tijdsverschil: het is er zeven uur vroeger dan in België, in de winter zes uur vroeger.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Sol.
  • Taal: de officiële taal is het Spaans. Ook wordt er Quechua gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vliegticket Arequipa

Het voordeligste vliegticketaanbod voor Arequipa is iedere dag te vinden op CheapTickets.be. Of je nu op zoek bent naar een vlucht of een compleet verzorgde reis, op de website vind je altijd de scherpste prijzen.

Voordelig de wereld over vliegen met een vliegticket van CheapTickets.be? Vergelijk dan de beste vluchten met elkaar op de website en reserveer direct het goedkoopste vliegticket online!

Naar Arequipa vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Arequipa

Reis naar Arequipa in Peru tegen de interessantste voorwaarden en maak kennis met de authentieke ambiance van deze Zuid-Amerikaanse stad. Met CheapTickets.be vind je steeds voordelige vliegtickets naar eender welke bestemming op het Zuid-Amerikaanse continent. Reserveer uw goedkope vliegtickets en je ervaart meteen hoe snel het is.

Droom je al langer van een boeiende trip naar Arequipa? Dan is nu het moment om te profiteren van onze fantastische voorwaarden! Ons boekingssysteem is zeer gebruiksvriendelijk en heel overzichtelijk. Ontdek het nu meteen en vertrek met een gerust hart naar Arequipa.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be