Vlieg voordelig naar Juliaca

Vliegtickets Juliaca

Juliaca ligt in het zuiden van Peru bij het Titicacameer en het Reserve Nacional Titicaca. De stad is met zo’n 230.000 inwoners de grootste stad in het district Puno.

Natuur

Vlabij Juliaca ligt één van de grootste attracties in de regio: het Titicacameer. Dit meer is het ‘grootste bevaarbare meer van de wereld’. Rondom zijn allerlei leuke, kleine stadjes te bezoeken, zoals Juli en Yumani. Het grote Nationale Titicaca Reservaat is met meer dan zestig vogelsoorten een paradijs voor vogelliefhebbers.

Bezienswaardigheden Juliaca

Juliaca heeft een leuk centrum met pleinen, markten, restaurants en cafés. Ook zijn er interessante bezienswaardigheden in en rond de stad: het Santa Catalina Klooster, de la Compania Kerk, de vulkaan El Misti en het Museo de Arte Virreinal de Santa Teresa. Onderweg naar het Titicacameer kunt u de oude graftombes van Sillustani bezoeken.

Juliaca is met zijn goede verkeersnetwerk (luchthaven, busverbindingen en een treinstation) een goed startpunt voor andere belangrijke bezienswaardigheden, zoals oude tempels en koloniale kerken in de regio.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 19°C en in januari ongeveer 27°C.
  • Tijdsverschil: het is er zes uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Nuevo Sol (PES).
  • Taal: de officiële talen zijn het Spaans en het Quechua (Indianentaal).
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Vliegticket Juliaca

Ervan verzekerd zijn zo goedkoop mogelijk te vliegen? Op CheapTickets.be vind je altijd de laagste tarieven voor vluchten naar steden zoals Juliaca. De website is heel overzichtelijk, zodat je eenvoudig de goedkoopste vliegtickets met elkaar kunt vergelijken. Check ook de beste hotelovernachtingen en huurauto’s en reserveer je vliegvakantie direct online op CheapTickets.be.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Juliaca

Vertrek naar Juliaca in Peru tegen de interessantste voorwaarden en proef de unieke ambiance van deze Zuid-Amerikaanse stad. Met de website kun je rekenen op betaalbare vliegtickets naar tal van bestemmingen in Zuid-Amerika. Reserveer je voordelige vliegtickets en u ervaart in een oogopslag hoe simpel het is.

Droom je al langer van een onvergetelijke vakantie in Juliaca? Dan is nu het moment om te profiteren van onze speciale prijzen! Ons reservatiesysteem is gemakkelijk en heel overzichtelijk. Ontdek het nu meteen en vertrek met een gerust hart naar Juliaca.