Vlieg voordelig naar Cusco

Vliegtickets Cusco

Cusco is een stad in het zuidelijk deel van Peru en is de hoofdstad van de regio Cusco. Door het aangename klimaat en de bezienswaardigheden heeft Cusco een grote aantrekkingskracht op toeristen.

Plaza de Armas

Het Plaza de Armas is het centrale plein. Het bijzondere hieraan is dat het niet alleen het historsich hart van Cusco, maar van heel Peru was! Je mag dit prachtige plein met zijn musea, koloniale kerken en restaurants dan ook zeker niet missen.

Cultuur in Cusco

Van de vele kerken die Cusco heeft, is een bezoekje aan de Iglesia y Convento de San Francisco absoluut de moeite waard. Deze 17e-eeuwse kerk heeft een mooie collectie koloniale kunst en prachtige fresco’s. Cusco heeft daarnaast ook een groot aantal musea, waarvan het Pre- Colombian Art Museum of Cusco een aanrader is. Hier ziet u een imposante collectie pre-Colombiaanse werken, die worden tentoongesteld in de meest prachtige zalen.

Bezoek ook eens de volkswijk San Blas. Hier kun je heerlijk rondwandelen door de smalle straatjes, waar je langs traditionele huisjes, restaurants en cafés komt. De wijk ligt vlakbij het centrale plein, waardoor je er prima te voet kunt komen!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: het hele jaar door is het er gemiddeld 20°C.
  • **Tijdsverschil: **het is er zes uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de sol.
  • Taal: de officiële talen zijn Spaans en Quechua (Indianentaal).
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Vluchten naar Cusco

Bij CheapTickets.be kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week direct je vlucht naar Cusco online boeken. Kijk voor de meest recente deals en laagste tarieven op de site en profiteer direct van onze aanbiedingen! CheapTickets.be is up-to-date, zodat je altijd zo voordelig mogelijk naar je favoriete bestemming vliegt.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Cusco

Vertrek naar Cusco in Peru tegen een betaalbare prijs en proef de aangename sfeer van deze Zuid-Amerikaanse stad. Op onze site vind je steeds betaalbare vliegtuigtickets naar tal van bestemmingen op het Zuid-Amerikaanse continent. Bestel je goedkope vliegtickets en je merkt onmiddelijk hoe makkelijk het is.

Kijk je al lang uit naar een boeiende vakantie in Cusco? Dan is nu het moment om te genieten van onze uitzonderlijke tarieven! Ons reservatiesysteem is gemakkelijk en zeer overzichtelijk. Probeer het snel en voor je het weet ben je vertrokken naar Cusco.