Vlieg voordelig naar Puerto Maldonado

Vliegtickets Puerto Maldonado

Puerto Maldonado ligt in het zuidoosten van Peru, niet ver van de grens met Bolivia. De stad is de belangrijkste stad in de regio en vooral bekend van de nabijheid van grote ongerepte natuurgebieden.

Ongerepte natuur

Puerto Maldonado is een populaire bestemming voor liefhebbers van natuur en wildlife. In het Manu National Park, het Tambopata National Reserve en het Bahuaja-Sonene National Park is een unieke flora en fauna te vinden. Hier kunt u spannende jungletochten maken en overnachten in één van de jungle lodges.

Deze grote natuurgebieden met regenwoud staan bekend om de vele soorten bloemen, planten, vlinders en apen. De parken zijn met meer dan duizend soorten vogels ook een waar paradijs voor vogelspotters.

Bezienswaardigheden Puerto Maldonado

Puerto Maldonado heeft zelf ook een aantal leuke toeristische trekpleisters. Het stadje heeft mooie pleinen en markten, waar u lokale producten kunt kopen. De El Jaguar Zoo is een kleine dierentuin met inheemse diersoorten en op de uitkijktoren El Mirador heeft u een prachtig uitzicht over de jungle!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 23,2°C en in januari ongeveer 26,2°C.
  • Tijdsverschil: in de zomertijd is het er zeven uur vroeger dan in België, tijdens de wintertijd zes uur vroeger.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Peruvian Nuevo Sol (PEN).
  • Taal: de officiële taal is het Spaans. De tweede taal is het Quechua.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Vliegticket Puerto Maldonado

De meest voordelige vluchten naar Puerto Maldona op een rij? Kijk dan in het overzicht op CheapTickets.be en boek een goedkoop vliegticket, zodat je voordelig naar deze leuke bestemming kunt vliegen.

Op CheapTickets.be kun je terecht voor een uitgebreid aanbod vluchten naar steden wereldwijd. Ook voordelige hotelovernachtingen, complete vliegreizen en huurauto’s worden iedere dag op deze website aangeboden.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Puerto Maldonado

Vlieg naar Puerto Maldonado in Peru op een goedkope manier en geniet van de unieke stemming van deze Zuid-Amerikaanse stad. Op onze website kun je rekenen op de goedkoopste tickets naar alle landen in Zuid-Amerika. Boek je voordelige vliegtickets en je ziet direct hoe eenvoudig het is.

Kijk je al lang uit naar een onvergetelijke reis naar Puerto Maldonado? Dan is nu het moment om te genieten van onze speciale prijzen! Onze site is eenvoudig en zeer overzichtelijk. Ontdek het vandaag en geniet van een droomreis naar Puerto Maldonado.