Vlieg voordelig naar Lima

Vliegtickets Lima

Lima is de hoofdstad van Peru en ligt aan de oevers van de rivier de Rimac en aan de Stille Oceaan. Lima is een boeiende stad en biedt de bezoeker een intrigerende mix van historische en moderne architectuur.

Spaans koloniale architectuur

De meeste historische bezienswaardigheden bevinden zich in het oude stadsgedeelte dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Hier vind je bijvoorbeeld de 17e-eeuwse San Francisco Kerk, het presidentieel paleis, en de Plaza de Armas die wordt omringd door typische Spaanse koloniale gebouwen.

Ruïnes van Pachacamac

Vanuit Lima kun je gemakkelijk een trip boeken naar de ruïnes van Pachacamac. Je ontdekt er tempels en woonwijken van 2000 jaar oud, waarin de Inca’s woonden. Pachacamac, de scheppersgod werd hier geëerd. In de stad zelf zijn ook een aantal boeiende musea te vinden, zoals het Nationaal Museum van Archeologie, het Goudmuseum en Het Rafael Larco Herrera Museum.

Vliegen naar Lima

Via CheapTickets.be vind je snel de voordeligste vliegtuigtickets naar Lima. Je kan er op een gemakkelijke manier goedkope vliegtickets zoeken en vastleggen naar deze topbestemming. Ben je op zoek naar vliegtickets naar een andere bestemming? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Via CheapTickets.be krijg je snel een klaar en duidelijk overzicht van tickets naar honderden bestemmingen over de hele wereld. En je kan je vliegtickets dan meteen ook op een eenvoudige manier reserveren. Voor de voordeligste vliegtuigtickets is er maar één adres en dat is CheapTickets.be

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 22°C en in de winter is dat gemiddeld 15°C.
  • Tijdsverschil: het is er 7 uur vroeger dan in België (tijdens de zomer). In de winter is dat 6 uur.
  • Munteenheid: de Sol.
  • Taal: de officiële hoofdtaal is Spaans. De tweede taal is Quechua.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar Peru

Voor de voordeligste vliegtuigtickets ben je steeds aan het juiste adres bij CheapTickets.be! Maar naast goedkope vliegtickets zorgen wij er ook voor dat je goedkoop een hotelovernachting of een huurauto kunt reserveren. En een reis- of annuleringsverzekering afsluiten kan natuurlijk ook via CheapTickets.be! Neem vandaag nog een kijkje en voor je het weet ben je vertrokken!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Goedkope vliegtickets naar Lima

Vlieg naar Lima in Peru tegen een betaalbare prijs en geniet van de unieke stemming van deze Zuid-Amerikaanse stad. Met de website vindt u steeds betaalbare tickets naar eender welke bestemming in Zuid-Amerika. Bestel uw goedkope vliegtickets en u ziet direct hoe makkelijk het is.

Droomt u al langer van een boeiende vakantie in Lima? Dan is nu het moment om te genieten van onze uitzonderlijke voorwaarden! Onze site is zeer gebruiksvriendelijk en zeer overzichtelijk. Ontdek het nu meteen en voor u het weet bent u vertrokken naar Lima.