Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Mexico

Chihuahua

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Chihuahua

Vliegtickets Chihuahua

Chihuahua is met bijna 800.000 inwoners de hoofdstad van de noordelijk gelegen gelijknamige staat. De stad is onder andere bekend van La Casa de Villa. Dit museum is gewijd aan de beroemde Mexicaanse revolutionair Pancho Villa. Bovendien komt een van de kleinste hondenrassen ter wereld (de Chihuahua) hier oorspronkelijk vandaan.

Bezienswaardigheden

Chihuahua heeft in de loop der jaren veel koloniale gebouwen verloren. Maar gelukkig zijn er nog genoeg bezienswaardigheden die herinneren aan het verleden van de stad, zoals het Quinta Gameros Mansion (1907) en de 18e-eeuwse Kathedraal van St. Francis of Assisi.
Veel van de geschiedenis en cultuur van Chihuahua is terug te vinden in een aantal musea.

Een mooi museum met archeologisch materiaal is het State Regional Museum. En in het Regeringspaleis wordt in de muurschilderingen (van Aaron Piñata) het verleden wel op een heel bijzondere manier weergegeven.

Wat te doen in Chihuahua

In Chihuahua valt niet alleen veel te zien, maar ook genoeg te doen, zoals winkelen. Het Plaza del Sol is één van de grote winkelcentra in de stad. Of maak een uitstapje naar het Basaseachic National Park. In dit grote natuurgebied met woestijn en bergen vind je de bekende Basaseachic Waterfall, één van de hoogste watervallen van het land. Het is een echte aanrader tijdens een vliegreis naar Chihuahua.

Vliegen naar Chihuahua

Zoek je goedkope vluchten naar Chihuahua? Gebruik dan onze zoekmachine. Kies een vertrekdatum, klik op de zoekknop en je krijgt onmiddellijk een lijst met alle vluchtopties. Je vindt er niet alleen de voordeligste tickets naar Chihuahua, maar ook de maatschappij met de hoogste klantenwaardering en de kortste reistijd. Je hebt dus alle informatie bij de hand om de meest interessante vlucht te vinden.

Algemene reisinformatie Chihuahua

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt tussen de 10,9°C en 28,1°C.
  • Tijdsverschil: het is er acht uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Mexicaanse Peso (MXN). Er kan ook met de Amerikaanse Dollar (USD) worden betaald.
  • Taal: de officiële taal is het Spaans, maar er wordt ook Engels gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vakantie naar Mexico!

Op CheapTickets.be kan je altijd terecht voor de laagste tarieven voor vliegtuigtickets naar Chihuahua. Kijk ook meteen naar de leukste aanbiedingen voor hotels, huurwagens en reisverzekeringen. Met CheapTickets.be geniet je steeds van de beste deals. Bovendien kan je altijd eenvoudig en veilig online boeken, wanneer je maar wil.

Naar Chihuahua vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Chihuahua

CheapTickets.be is een online reisbureau waar je een overzicht krijgt van alle vluchten naar Chihuahua in Mexico. Vergelijk ze, maak een keuze en reserveer een plaatsje via onze ticketshop. Een goedkoop vliegticket naar Chihuahua kopen is dus kinderspel.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be