Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Mexico

Zacatecas

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Zacatecas

Vliegtickets Zacatecas

Zacatecas is met ongeveer 123.000 inwoners de hoofdstad van de gelijknamige staat. Deze koloniale stad in Centraal Mexico heeft nog veel bezienswaardigheden aan zijn verleden overgehouden. Ook in verschillende musea is veel terug te vinden over het verleden van de stad.

Bezienswaardigheden Zacatecas

Het centrum van Zacatecas staat vanwege zijn historische waarde op Werelderfgoedlijst van UNESCO. Net zoals in de meeste andere Mexicaanse steden heeft het Plaza de Armas een centrale ligging. Rond dit plein zijn allerlei belangrijke gebouwen te vinden, zoals het Regeringspaleis en de oude Kathedraal, volgens velen één van de mooiste kerken van Mexico.

Mijnbouw stad

Zacatecas was vroeger een belangrijke stad voor het winnen van zilver. De oude El Edén mijn is tegenwoordig een populaire attractie voor iedereen die meer wil weten over het harde mijnwerkersbestaan in de voorgaande eeuwen. De stad heeft aan zijn zilverwinning nog een redelijk aantal juweliers overgehouden.

En ook op de markten in het Mercado Gonzáles Ortega kan je zilver, houtsnijwerk, lederproducten en ander ambachtelijk werk kopen.

Vliegen naar Zacatecas

Een goedkoop vliegticket naar Zacatecas boeken is kinderspel. Gebruik simpelweg onze zoekmachine om de prijzen van alle maatschappijen naast elkaar te leggen en ze te vergelijken. Heb je een keuze gemaakt? Boek dan jouw voordelige vlucht naar Zacatecas via onze ticketshop. In enkele minuten heb je een plaatsje gereserveerd. Zo simpel is het!

Algemene reisinformatie Zacatecas

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 14,6°C en in januari ongeveer 9,6°C. Mei is met een gemiddelde van 17,1°C de warmste maand.
  • Tijdsverschil: het is er zes uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Mexicaanse Peso (MXN).
  • Taal: de officiële taal is het Spaans, maar er worden ook verschillende lokale talen gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Voordelige vluchten naar Zacatecas

Voordelig vliegen kan met CheapTickets.be. In onze webwinkel vind je altijd de laagste tarieven voor vluchten naar Zacatecas en andere Mexicaanse bestemmingen. Ook voor lastminute reizen, hoteldeals, huurauto’s en andere diensten kan je een kijkje nemen op de website. Een vakantie plannen was nog nooit zo eenvoudig!

Naar Zacatecas vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Zacatecas

Nog op zoek naar voordelige vliegtickets naar Zacatecas? Wij helpen jou graag verder. Op onze website ontdek je een handig overzicht van alle vluchten naar Zacatecas, inclusief de prijs. Op deze manier vind je direct het interessantste ticket.

Bovendien blijf je via ons flight alert system up-to-date van de meest recente kortingen en aanbiedingen op tickets naar Zacatecas. Je zal dus nooit geen interessante actie meer missen. Handig, niet?

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be