Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Mexico

Villahermosa

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Villahermosa

Vliegtickets Villahermosa

Villahermosa ligt in het zuidoosten van Mexico en is de hoofdstad en grootste stad van de staat Tabasco. In Villahermosa kan je genieten van aangename temperaturen van gemiddeld 25°C en een leuk aanbod attracties voor alle leeftijden.

Cultuur in Villahermosa

Villahermosa is rijk aan cultuur en geschiedenis en heeft dan ook een groot aanbod culturele bezienswaardigheden, waaronder kathedralen, altaars, monumenten, theaters en musea.
Ben je geïnteresseerd in de inheemse fauna? Breng dan een bezoek aan het La Venta Museum, waar wilde dieren zoals jaguars en krokodillen leven.

Of zet een paar stappen terug in de tijd en loop binnen bij het Tabasco History Museum, waar allerlei objecten uit het verleden te zien zijn, zoals schilderijen en gebruiksvoorwerpen.

Bezienswaardigheden

Villahermosa heeft nog veel meer attracties, te veel om hier op te noemen. Leuke plaatsen zijn bijvoorbeeld Plaza de Armas (Grote Markt) en Zona Luz. Maar ook een bezoekje aan het Tomas Garrido Canabal Park en Yumka, een groot recreatiegebied waar wilde dieren leven, mag niet ontbreken tijdens een vliegreis naar Villahermosa.

Vliegen naar Villaherma

Heb je zin in een vliegreis naar Villahermosa? CheapTickets.be verzorgt graag deze reis voor jou. Doorzoek onze database met behulp van onze zoekmachine en vergelijk alle vluchten naar Villahermosa. De meest interessante vlucht kan je online boeken via onze ticketshop, welke 24 uur op 24 open is. Bij CheapTickets.be kom je nooit voor gesloten deuren te staan!

Algemene reisinformatie Villaherma

  • Temperatuur: de temperatuur loopt uiteen van 10°C in de winter tot 40°C in de zomer. De gemiddelde temperatuur is 25°C.
  • Tijdsverschil: het is er het hele jaar door zeven of acht uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Mexicaanse Peso (MXN).
  • Taal: de officiële taal is het Mexicaans, al worden er ook inheemse talen gesproken, zoals het Otomi en het Maya.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je voordelige vliegtickets naar Villahermosa

Een goedkoop ticket naar Villahermosa boeken? Dankzij CheapTickets.be vind je in een handomdraai de scherpste prijzen voor vluchten wereldwijd. Omdat de website altijd up-to-date is, profiteer je steeds van de beste deals. Heb je trouwens al een plaats om te overnachten? Want wij bieden ook hotels aan.

Zelfs voor een huurauto kan je bij ons terecht. Je merkt het meteen; voor een complete vakantie in Villahermosa moet je bij CheapTickets.be zijn.

Naar Villahermosa vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Villahermosa

Profiteer van onze scherpe prijzen en boek jouw vliegtickets naar Villahermosa op CheapTickets.be. Hier kan je 7 dagen per week terecht om de tarieven van alle maatschappijen te vergelijken. Zo heb je meteen de goedkoopste vluchten naar Villahermosa en vele andere bestemmingen in Mexico gevonden.

Heb je ons flight alert system al ontdekt? Met dit systeem bekijk je meteen de meest voordelige vliegtuigtickets naar Villahermosa. Op deze manier kan je extra goedkoop vliegen!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be