Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Mexico

Huatulco

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Huatulco

Vliegtickets Huatulco

Huatulco (Bahías de Huatulco) is een recreatiegebied in het zuiden van Mexico, aan de Stille Oceaan. Vanwege de ongerepte natuur is het voor vele toeristen een populaire vakantiebestemming. Het ‘stadje’ Bahías de Huatulco was vroeger een klein vissersdorpje en bestaat tegenwoordig voornamelijk uit luxe hotels en resorts.

Strand in Huatulco

Tot het nationale park van Bahías de Huatulco behoren enkele baaien, die erg populair zijn bij duikers en surfers. Tangolunda Bay is vooral bekend om de lange zandstranden, kristalhelder water en prachtige koraalriffen. De gemiddelde jaarlijkse temperatuur is 28 °C, waardoor het strand zich ook uitstekend leent om te zonnen.

Nog een aanrader tijdens een vliegreis naar Huatulco is een boottocht. Je zal misschien wel dolfijnen of reuzenschildpadden spotten!

Dorpjes

In het Huatulca-gebied zijn verschillende oude plaatsjes te bezoeken, zoals het gezellige Santa Cruz. Hier kan je lekker rondstruinen over de markt, langs de vele winkeltjes of de jachthaven.

Vliegen naar Huatulco

Droom je al langer van een vliegreis naar Huatulco? Dan is het tijd om deze droom in werkelijkheid om te zetten! Op CheapTickets.be zijn namelijk een heleboel goedkope tickets naar Huatulco te vinden. Zo kan je voordelig op reis gaan. Waar wacht je dus nog op?

Algemene reisinformatie Huatulco

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt het hele jaar tussen de 30°C en 32°C.
  • Tijdsverschil: het is er zeven uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Mexicaanse peso (MXN). Daarnaast kan er met de Amerikaanse dollar worden betaald.
  • Taal: de officiële taal is het Spaans. Daarnaast wordt er ook Engels gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je voordelige vlucht naar Huatulco

Op zoek naar de goedkoopste vlucht naar Huatulco? Op CheapTickets.be vind je de laagst mogelijke tarieven voor vliegtickets naar bestemmingen over de hele wereld. Maar we hebben ook een heleboel extra’s, zoals hotelkamers en huurwagens.

Zelfs een reis- en annuleringsverzekering kan je afsluiten via CheapTickets.be. Voor een onvergetelijke vakantie in Mexico hoef je dus echt niet verder te zoeken!

Naar Huatulco vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Huatulco

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Huatulco? Dan kunnen wij jou helpen. Op onze website ontdek je razendsnel de voordeligste vluchten naar Huatulco en andere bestemmingen in Mexico. Bovendien kan je 24u per dag in onze ticketshop terecht om een plaatsje te reserveren.

Bij CheapTickets.be kom je nooit voor gesloten deuren te staan!
Daarnaast houden wij jou geïnformeerd over de beste deals en promoties voor vluchten naar Huatulco via ons flight alert system.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be