Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Mexico

Guadalajara

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Je ticket naar een stad vol cultuur

Vliegtickets Guadalajara

Guadalajara is de hoofdstad van de staat Jalisco en ligt in het westen van Mexico. Na Mexico-stad is dit de grootste stad van het land. De stad wordt ook wel gezien als 'meest Mexicaanse stad van Mexico' met zijn prachtige cultuur.

Bij CheapTickets.be vind je het hele jaar door de voordeligste vliegtickets naar Guadalajara. Vergelijk luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Delta Airlines voor vluchten naar Guadalajara.

Praktische info

 • Temperatuur: De gemiddelde temperatuur in de zomer ligt tussen de 30°C en 40°C en in de winter tussen de -9,4°C en 5,6°C.
 • Tijdsverschil: het is in Guadalajara het hele jaar door zeven of acht uur vroeger dan in Nederland.
 • Munteenheid: de nationale munt is de Mexicaanse Peso (MXN).
 • Taal: de officiële taal is het Mexicaans, al worden er ook inheemse talen gesproken, zoals het Otomi en het Maya.
 • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
 • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Zorg en gezondheid.

Vliegen naar Guadalajara

Gemiddelde prijs *
€944
Airports in Guadalajara
Guadalajara Airport (GDL)
Vertrekluchthavens
Brussel (BRU)
Airlines
Delta Airlines (DL), KLM (KL)
Afstand
9.377 km
Vluchttijd
12h 10m

* Gemiddelde prijs in de laatste 12 maanden met vertrek vanaf Brussel (incl. boekingskosten)

To do's in Guadalajara

 • Muurschilderingen van José Clemente Orozco
  José Clemente Orozco was een Mexicaanse schilder. Hij werd bekend door onder meer zijn wandschilderingen in de traditie van het Mexicaanse muralisme. Het werk van José Clemente Orozco wordt gezien als een expressieve vorm van sociaal realisme.

 • Panteón de Belén
  Het Panteón de Belén is een begraafplaats in Guadalajara. Hier liggen verschillende prominenten uit de geschiedenis van Jalisco begraven. De begraafplaats werd geopend op 1848 en weer gesloten in 1896 en wordt tegenwoordig vooral op de Dag van de Doden druk bezocht.

 • Hospicio Cabañas
  Het Hospicio Cabañas staat op de UNESCO werelderfgoed lijst. Het is een voormalig ziekenhuis in Guadalajara. In het begin van de 20ste-eeuw werden delen van de kapel bewschilderd met muurschilderingen van José Clemente Orozco.

Vliegticket Guadalajara

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Guadalajara? Op CheapTickets.be vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Naar Guadalajara vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Zoek goedkope vliegtickets naar Guadalajara

Zoek je goedkope vliegtickets naar Guadalajara? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Guadalajara.

Guadalajara is een stad met een lange interessante geschiedenis. Er zijn veel sporen achtergelaten van honderden jaren geleden die allemaal terug te vinden zijn in musea of monumenten. Overigens bevind zich hier ook het grootste kunstmatige meer van Turkije, het Kebanmeer

Een indrukwekkende bezienswaardigheid van Guadalajara is het Byzantijnse fort dat een paar kilometer ten noorden van de stad staat. Bij CheapTickets.be vind je het hele jaar door de voordeligste vliegtickets naar Guadalajara. Vergelijk luchtvaartmaatschappijen zoals Turkish Airlines, Atlasglobal en Pegasus Airlines voor vluchten naar Guadalajara.

Hoe vind je goedkope vliegtickets naar Guadalajara?

De goedkoopste vliegtickets naar Guadalajara vinden kan soms erg ingewikkeld zijn. Zoveel airlines, zoveel prijzen, zoveel keuze! Wij helpen je graag met zoeken naar jouw ticket. Dit is hoe je gemakkelijk goedkope vliegtickets naar Guadalajara zoekt op CheapTickets.be:

 • Filter de zoekresultaten. Zo vind je alleen de goedkoopste vliegtickets naar Guadalajara die voor jou relevant zijn.
 • Vertrek of land op een andere luchthaven in Guadalajara. Gebruik de tab Alternatieve luchthavens in de zoekresultaten om andere opties te bekijken.
 • Vlieg met een overstap. Gebruik de filter Aantal stops om vliegtickets met of zonder overstap te bekijken.
 • Vertrek op een andere dag. Gebruik de tab +/- 3 dagen om de goedkoopste data te vinden om te vertrekken naar Guadalajara.
 • Vliegticketprijzen naar Guadalajara zijn erg veranderlijk. Boek dus snel als je een goed vliegticket gevonden hebt!

Wanneer kun je het beste vliegtickets boeken naar Guadalajara?

Vliegtickets naar Guadalajara zijn het goedkoopst als je lange tijd voor jouw reis boekt (3 tot 4 maanden). 1,5 maand voordat je vertrekt liggen de prijzen van vliegtickets naar Guadalajara ook lager, maar in de laatste weken voor vertrek schieten de prijzen omhoog. Last-minute naar Guadalajara vliegen valt dus over het algemeen duurder uit.

Welke vliegvelden zijn er in Guadalajara?

Guadalajara heeft een grote internationale luchthaven: Guadalajara Aiport.

Hoe kan ik een vlucht met hotel boeken naar Guadalajara?

Als je naar Guadalajara vliegt, wil je natuurlijk ook een leuk hotel boeken. Bij CheapTickets.be kun je vliegtickets naar Guadalajara zoeken en gelijk ook hotels vergelijken en reserveren. Klik in de zoekbox op Vlucht + hotel/auto om tickets naar Guadalajara te vergelijken en daarna gelijk een hotel (of huurauto) bij te boeken.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be