Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Mexico

Oaxaca

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Oaxaca

Vliegtickets Oaxaca

Oaxaca is een stad in het zuiden van Mexico en ligt in de gelijknamige Mexicaanse staat. Oaxaca heeft het gehele jaar door aangename temperaturen, die uiteenlopen van 25°C in januari tot 28°C in juli. In het centrum van de stad vind je vele mooie, oude gebouwen, zoals kerken en kloosters.

Centrum

In de historische binnenstad, die stamt uit 1532, zijn nog hele mooie, koloniale gebouwen te vinden. Een belangrijke en opmerkelijke kerk is de Menor de Soledad Basiliek, die tussen 1682 en 1690 werd gebouwd. Tot deze historische kerk behoren ook een klooster, tuinen en een religieus museum.

Musea

In het centrum van Oaxaca liggen een aantal musea, waar de geschiedenis en cultuur van de stad centraal staan. In het Rufino Tamayo Museum kan je een verzameling archeologische vondsten uit verschillende Indiase culturen bewonderen. Ook het Regionaal Museum heeft een interessante archeologische en etnografische verzameling met kostuums, maskers en sieraden. Bijzonder is de bijbehorende bibliotheek met ongeveer 20.000 oude boeken!

Meer van het culturele, alledaagse leven, zie je op de vele markten. Een leuke overdekte markt is de Mercado Benito Juarez waar veel handwerk, zoals aardewerk en handgemaakte lederwaren te koop zijn.

Algemene reisinformatie Oaxaca

  • Temperatuur: de temperatuur ligt het gehele jaar tussen de 25°C en 28°C. December en januari zijn de koudste maanden, juni en juli de warmste maanden.
  • Tijdsverschil: het is er zeven uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de officiële munt is de Mexicaanse peso (MXN).
  • Taal: de officiële taal is het Spaans. Daarnaast worden er vele inheemse talen gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Vliegticket Oaxaca

Het online reisbureau CheapTickets.be kan je zo goedkoop mogelijk naar Oaxaca vliegen. Op de site vind je een breed aanbod vluchten voor de meest lage tarieven. CheapTickets.be heeft bovendien dagelijks vele aanbiedingen voor hotels, huurauto's en compleet verzorgde vakanties. Alles is direct, eenvoudig en snel online te boeken. Bij het online boeken kan je - indien je dat wil - persoonlijke hulp krijgen, door contact op te nemen met CheapTickets.be.

Naar Oaxaca vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Oaxaca

Zoek je goedkope vliegtickets naar Oaxaca in Mexico? Op CheapTickets.be vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of op café: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én smartphone. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Oaxaca.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be