Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Mexico

Merida

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Merida

Vliegtickets Merida

Merida is de hoofdstad van deelstaat Yucatan en ligt in het zuidoosten van Mexico, dicht bij de Golf van Mexico. Vele gebouwen zijn gebouwd met witte kalksteen waardoor Merida ook wel de ‘Witte Stad’ wordt genoemd.

Cultuur in Merida

Veel toeristische attracties liggen in het centrum van Merida en zijn gemakkelijk te voet te bereiken. Een leuke historische bezienswaardigheid is de kathedraal van Merida. Deze werd gebouwd in de 16e eeuw en is één van de oudste kerken in Mexico.

Centraal plein

In de buurt van de Zocalo, het centrale plein in Merida, kan je lekker shoppen en culinair genieten in een van de vele restaurants. Rond dit plein zijn bovendien een aantal belangrijke oude gebouwen te vinden, zoals het oude stadhuis en een Spaans koloniaal kasteel. Een andere aanrader is de Centrale Markt waar van alles te koop is.

In Merida is het vaak erg warm. Een uitstapje naar het strand voor wat verkoeling is dan ook zeker aan te raden. Vlakbij ligt Progreso, een rustig havenstadje met een mooie boulevard en schone, rustige stranden.

Vliegen naar Merida

Een vliegreis naar Merida is een echte aanrader. Neem daarom een kijkje op onze website en ontdek de vele goedkope vluchten naar deze prachtige stad. Je zal meteen merken dat een vlucht naar Merida helemaal niet zo duur is. Interesse? Boek dan je tickets online. Onze ticketshop is altijd open.

Algemene reisinformatie Merida

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli ligt tussen de 23°C en 33°C en januari tussen de 17°C en 28°C.
  • Tijdsverschil: het is er het hele jaar door zeven of acht uur vroeger dan in België.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Mexicaanse peso (MXN).
  • Taal: de officiële taal is het Mexicaans, al worden er ook inheemse talen gesproken, zoals het Otomi en het Maya.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je voordelige tickets naar Merida

Zon, zee, strand en vele bezienswaardigheden … er zijn redenen genoeg om vliegtuigtickets naar Merida te boeken. Als je zelf naar deze prachtige vakantiebestemming wil vliegen, ben je bij CheapTickets.be aan het juiste adres.

Wij hebben de voordeligste vluchten, hotels, huurwagens en compleet verzorgde vakanties. Hier profiteer je direct van de beste deals. Waar wacht je nog op?

Naar Merida vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Merida

Zoek je nog vliegtuigtickets naar Merida? En wil je op een betaalbare manier vliegen? Dan kunnen wij jou helpen. Op CheapTickets.be ontdek je een handig overzicht van alle vluchten naar Merida in Mexico. Je hoeft ze enkel nog te vergelijken. Daarna kan je via onze webshop een plaatsje reserveren. Zo eenvoudig is het!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be