Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Fly-Drives

Frankrijk

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Je ticket naar zonnebril op en gaan

De populairste fly-drives in Frankrijk

Frankrijk is hét land bij uitstek voor een fly-drive. Je kunt in Frankrijk heel goed roadtrippen! Dat komt omdat het land veel verschillende natuurgebieden heeft. Van hoge bergen tot paarse heidevelden, van glooiende heuvels tot uitgestrekte zee. Bij een autoroute door Frankrijk kun je alles beleven! Onderweg kom je ook nog eens schattige dorpjes en grote steden tegen. Bijvoorbeeld Parijs, Nice, Marseille of Bordeaux.

De gebieden bij de Alpen, Pyreneeën, Normandië en het eiland Corsica zijn met name populair voor een fly-drive vakantie. Waar te beginnen? Wij zetten de populairste startpunten voor een roadtrip door Frankrijk voor je op een rij.

Auto huren?

Heel handig, zo'n overzicht met populaire fly-drive bestemmingen, maar je hebt natuurlijk wel een huurauto nodig! En ook die boek je gemakkelijk via CheapTickets.be. Voor het gemak stippelden we ook meteen een voorbeeldroute voor je uit.

Meer fly-drives Frankrijk

Toch naar een andere fly-drive bestemming in Frankrijk? Bekijk ze hier allemaal!

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be