Vlieg voordelig naar Tanger

Vliegtickets Tanger

In het noorden van Marokko ligt Tanger, een stad die een grote indruk heeft gemaakt op tal van schrijvers en kunstenaars zoals Jack Kerouac, Tennessee Williams, Delacroix en Matisse. Ook toeristen zullen onder de indruk zijn van alles wat deze stad te bieden heeft.

Het hart van de stad

In de oude stadskern, de Medina, vind je tal van herinneringen aan de bewogen geschiedenis van de stad. Hier ontdek je pittoreske steegjes, typisch Marokkaanse huizen, tal van leuke winkeltjes en ook een ‘zoco’ of grote markt. Op de ‘Place de France’ kan je dan weer lekker eten of gezellig iets drinken.

Kasbah

De adembenemende Mendoubia tuinen en de Kasbah, een 17e-eeuwse burcht, mag je zeker niet overslaan tijdens een vliegreis naar Tanger. De Kasbah bevindt zich op het hoogste punt van de stad. Je kan er genieten van een prachtig uitzicht op de baai en de stad. De grotten van Hercules, op ongeveer 15 kilometer van Tanger, zijn ook zeker een bezoekje waard.

Vliegen naar Tanger

Voor goedkope vliegtickets naar Tanger moet je bij CheapTickets.be zijn. Op onze site kan je de vluchten van alle luchtvaartmaatschappijen vergelijken en meteen een plaatsje reserveren. Je bent dus altijd zeker van de beste prijzen!

Algemene reisinformatie Marokko

  • Temperatuur: De gemiddelde zomertemperatuur bedraagt 28°C. In de winter is het er 16°C.
  • Tijdsverschil: In de zomer is het in Marokko twee uur vroeger dan in België, in de winter is dat één uur.
  • Munteenheid: Marokkaanse Dirham (± 10 eurocent).
  • Taal: De officiële taal is Arabisch. Ook wordt er Berbers en Frans gesproken. In de grotere steden kan u ook met Engels terecht.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vluchten naar Tanger

Op CheapTickets.be krijg je snel een handig overzicht van alle vluchten naar Tanger. In één oogopslag kan je alle opties vergelijken. Kies de interessantste vlucht eruit en boek meteen je tickets naar Tanger via onze site. Een reis- en annuleringsverzekering, huurwagen of hotelovernachting kan je er ook bijdoen. We hebben dus alles in huis voor de vliegreis van je dromen!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Goedkope vliegtickets naar Tanger

Vliegen naar Tanger in Marokko kan voor minder geld dan je misschien zou denken! Door jouw tickets via CheapTickets.be te boeken, profiteer je altijd van de mooiste deals. Op onze site kan je namelijk op een eenvoudige wijze de vluchttarieven van de verschillende luchtvaartmaatschappijen vergelijken. De goedkoopste tickets naar Tanger heb je in een handomdraai gevonden.

Dankzij ons unieke flight alert system ben je steeds up-to-date van de recentste aanbiedingen op vluchten naar Tanger. Bezoek deze prachtige Marokkaanse stad en geniet van een zorgeloze vakantie!