Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Marokko

Rabat

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Je ticket naar de bekende Hassan moskee

Vliegtickets Rabat

Rabat is de hoofdstad van Marokko en ligt aan de Atlantische Oceaan. Het is een uitstekende vakantiebestemming vanwege het aangename klimaat, de stranden en de prachtige blauwe zee.

Geschiedenis

Aan historische bezienswaardigheden en culturele attracties is er in Rabat geen gebrek! Ontdek het oude stadsgedeelte, de Medina, waar je uitstekend kan shoppen voor souvenirs. Of bezoek de fraaie 17e-eeuwse Kasbah, waar zich vandaag een museum met Marokkaanse kunst bevindt.

Naast de Kasbah is er ook de 44 meter hoge Hassan-Toren, die hoort bij de Hassan Moskee en het indrukwekkende mausoleum van Mohammed V. Deze zijn ook een bezoekje waard tijdens een vliegreis naar Rabat.

Musea in Rabat

Om meer te leren over de geschiedenis van de stad kan je terecht in het Archeologisch Museum. Je ontdekt er een prachtige verzameling van archeologische vondsten uit een Romeinse nederzetting. Het Kostuum Museum is ook een aanrader voor wie geïnteresseerd is in oude kostuums en traditionele sieraden.

Vliegen naar Rabat

Ben je van plan om naar Rabat te vliegen en zoek je nog goedkope vliegtickets? De voordeligste vliegtuigtickets naar Rabat zijn op CheapTickets.be te vinden. Hier kan je immers de vliegtickets van de verschillende maatschappijen met elkaar vergelijken. Duid een vertrekdatum aan in het zoekvenster en je krijgt meteen een overzicht van de beschikbare vluchten te zien. Vergelijk de opties, maak een keuze en reserveer jouw goedkope vliegtickets naar Rabat online via onze site. Je kan er terecht 24 uur op 24 en 7 dagen op 7!

Algemene reisinformatie Marokko

  • Temperatuur: in juli bedraagt de gemiddelde temperatuur 28°C en in januari 17°C.
  • Tijdsverschil: tijdens de zomer is het er twee uur vroeger dan in België, in de winter is het tijdsverschil één uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Dirham.
  • Taal: de officiële taal is het Arabisch. Er wordt ook Berbers en Frans gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Voordelige vluchten naar Rabat

Voordelig vliegen naar Rabat doe je met CheapTickets.be. Op onze site krijg je een handig overzicht van alle vluchten naar Rabat, waardoor je eenvoudig de goedkoopste prijzen kan terugvinden. Daarnaast kan je tevens een huurwagen of hotelovernachting via onze site reserveren. Ontdek zelf hoe eenvoudig het is om een goedkope vliegreis naar Rabat te plannen en geniet van een onvergetelijke vakantie!

Naar Rabat vanaf

Brussel

Amsterdam

Düsseldorf

Bekijk alle

*laagst recentelijk gevonden tarief op CheapTickets.be, excl. € 25,90 dossierkosten. Meer info

* vanafprijzen per persoon in euro per (retour)vlucht incl. vooraf betaalbare luchthaventaksen, excl. € 25,90 dossierkosten. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets naar Rabat

Droom je al een tijdje van een vlucht naar Rabat in Marokko? Bij CheapTickets.be ben je op de juiste plek voor betaalbare vliegtickets naar talrijke locaties in Marokko. Op onze website vind je het tarief van zowat alle maatschappijen allemaal op één centrale plek.

Blijf geïnformeerd over de meest actuele voordeelprijzen op vliegtickets naar Rabat en andere bestemmingen over de hele wereld via ons praktische flight alert system en geniet steeds van de scherpste prijzen op al jouw vluchten. Goedkoop vliegen naar Rabat was nog nooit zo simpel!

Klantenservice
CheapTickets.be
Internationale sites
Volg CheapTickets.be