Vlieg voordelig naar Santa Marta

Vliegtickets Santa Marta

Santa Marta is een stad aan de noordkust van Colombia. De stad is erg populair vanwege haar parelwitte stranden en kristalheldere water. De temperatuur is lekker warm waardoor de stad een ideale bestemming is voor een vakantie met zon, zee en strand.

Bezienswaardigheden

Santa Marta ligt aan de Caribische Zee en heeft prachtige stranden waar je heerlijk kan ontspannen, zonnen en watersporten. Naast de haven heeft de stad vele andere mooie bezienswaardigheden, waaronder musea en prachtige historische bouwwerken.

Natuur en outdooractiviteiten

Santa Marta is ook een ideale vakantiebestemming als je van natuur en outdooractiviteiten houdt. Langs de kust ligt het Tayrona National Park, een heerlijke omgeving om te wandelen.

Vlakbij Santa Marta ligt het natuurreservaat Mamancana. In dit mooie natuurgebied kan je allerlei wilde dieren, zoals apen en vele soorten vogels, in hun natuurlijke leefomgeving zien. Ook zijn er allerlei mogelijkheden voor outdooractiviteiten, zoals kamperen en bergbeklimmen.

Algemene reisinformatie Colombia

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli ligt tussen de 24,4°C en 32,8°C en in januari tussen de 21,1°C en 32,8°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er zeven uur vroeger dan in België, in de winter zes uur vroeger.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Colombiaanse Peso (COB).
  • Taal: de officiële taal is Spaans, maar er worden ook inheemse talen gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vliegticket Santa Marta

Benieuwd naar het voordelige aanbod reizen van CheapTickets.be? Kijk dan op de website en ontdek de meest voordelige tarieven voor vluchten naar Santa Marta en andere bestemmingen wereldwijd. Naast vliegtickets kan je hier ook heel gemakkelijk goedkope hotels en huurauto’s online boeken.

Vliegen met CheapTickets.be betekent dat je altijd zo voordelig mogelijk kunt reizen. De website wordt constant actueel gehouden, waardoor je 24 uur per dag en 7 dagen per week op de hoogte bent van de beste deals en leukste acties.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Santa Marta

Vlieg naar Santa Marta in Colombia tegen een betaalbare prijs en proef de unieke sfeer van deze Zuid-Amerikaanse stad. Op onze site vind je steeds betaalbare tickets naar tal van bestemmingen in Zuid-Amerika. Reserveer je voordelige vliegtickets en je merkt meteen hoe simpel het is.

Kijk je al lang uit naar een boeiende reis naar Santa Marta? Dan is nu het moment om te genieten van onze uitzonderlijke tarieven! Ons boekingssysteem is gemakkelijk en heel overzichtelijk. Ontdek het nu meteen en vertrek met een gerust hart naar Santa Marta.