Vlieg voordelig naar Cali

Vliegtickets Cali

Cali is de grootste stad in het zuidwesten van Colombia. Er is dan ook heel wat te zien en te beleven. Zowel op het gebied van geschiedenis en cultuur, als ontspanning en recreatie zijn er vele activiteiten.

Bezienswaardigheden Cali

In Cali bevinden zich een aantal mooie bezienswaardigheden, zoals de gotische kerk La Ermita, de oudste kerk La Merced, het aquaduct en een prachtig Christusbeeld van maar liefst 26 meter hoog! Waar je beslist ook eens een kijkje moet nemen, is in het Goudmuseum, het archeologische museum en natuurhistorisch museum. Voor museumliefhebbers is er tijdens een vliegreis naar Cali dus een overvloed aan keuze.

Dierentuin

Cali heeft een bijzondere dierentuin, de Zoológico de Cali, die wordt beschouwd als de beste dierentuin in Colombia. Er leeft hier een groot aantal inheemse diersoorten. Daarnaast is er een vlindertuin met achthonderd verschillende soorten vlinders! Bovendien zijn er verschillende exotische amfibieën te bewonderen, waaronder slangen, krokodillen en gifkikkers.

Vliegen naar Cali

De goedkoopste vliegtickets naar Cali in Colombia vind je snel en eenvoudig op CheapTickets.be. Al wat je moet doen is je reisgegevens invullen in het vak hierboven en de resultaten vergelijken. Klaar? Ga dan met de meest voordelige vlucht naar Cali naar de checkout en betaal in alle veiligheid via Bancontact, een kredietkaart of PayPal. Ja, het is zo makkelijk als het klinkt.

Algemene reisinformatie Colombia

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt tussen de 17°C en 24°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er zeven uur vroeger dan in België, in de winter is dat zes uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Colombiaanse peso (COP).
  • Taal: de officiële taal is het Spaans. Wayuu en Páez zijn twee van de ruim zeventig inheemse talen die daarnaast worden gesproken.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je voordelige vlucht naar Cali

Alle voordelige vliegtuigtickets naar Cali zijn te vinden op CheapTickets.be. Ook voor hotelkamers, huurwagens, reisverzekeringen en compleet verzorgde vakanties hoef je niet verder te zoeken. Er is voor ieder wat wils. Bovendien kan je alles van thuis uit boeken tegen verrassend scherpe prijzen.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Cali

Zoek je vliegtickets naar Cali in Colombia? Dankzij CheapTickets.be vlieg je erg voordelig naar deze Zuid-Amerikaanse stad. Zoals onze naam al doet vermoeden, vind je hier steeds de goedkoopste vluchten naar bestemmingen wereldwijd. Je moet ze enkel nog vergelijken en een plaatsje reserveren. Tickets naar Cali kopen kan ook via onze website. Je hoeft dus niet meer naar het dichtstbijzijnde reisbureau te gaan om jouw droomreis te plannen.