Vlieg voordelig naar Cartagena

Vliegtickets Cartagena

Havenstad Cartagena ligt in het noorden van Colombia. Cartagena is een mooie authentieke stad en heeft een aantal interessante historische bezienswaardigheden. Naast geschiedenis en cultuur vind je hier ook mooie zandstranden en kristalhelder zeewater.

Gunstig klimaat

Cartagena is vanwege het aangename klimaat en aantrekkelijke bezienswaardigheden een populaire vakantiebestemming in Columbia. Je kunt de stad het hele jaar door bezoeken, want de gemiddelde temperatuur is 31°C à 32°C. De witte zandstranden en het helderblauwe water trekken dan ook altijd vele bezoekers.

Activiteiten in Cartagena

Een leuk uitstapje met de boot kun je maken naar de Rosario eilanden. Naast hotels, cafés en restaurants vind je hier een schitterend nationaal park met tropische vissen en koraalriffen. De zee is er bij uitstek geschikt voor watersporten als duiken, snorkelen en duiken.

Voor cultuur en historie moet je in het centrum van Cartagena zijn. Een bezienswaardigheid van historisch belang is het El Corralito de Piedra, een ommuurd stadje met oude huizen en andere historische bouwwerken. Onder de populaire attracties behoren ook de Kathedraal van Cartagena, het Kasteel van San Felipe en het Plaza de la Aduana, het grootste plein van de stad.

Algemene reisinformatie Colombia

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt tussen de 31°C en 32°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er zeven uur vroeger dan in België, in de winter zes uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Colombiaanse Peso (COP).
  • Taal: de officiële taal is het Spaans. Ook worden er tientallen inheemse talen gesproken, zoals het Wayuu en het Páez.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vliegticket Cartagena

De goedkoopste vluchten naar Cartagena zijn heel gemakkelijk te vinden op CheapTickets.be. Kijk voor een overzicht op de site en boek je vliegticket direct online. Je kan bovendien nog goedkoper vliegen door direct gebruik te maken van de scherpste prijzen voor hotels, huurauto’s en compleet verzorgde vakanties. CheapTickets.be is altijd actueel, zodat je altijd profiteert van de meest recente aanbiedingen.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Cartagena

Reis naar Cartagena in Colombia tegen een betaalbare prijs en proef de unieke ambiance van deze Zuid-Amerikaanse stad. Op onze site kun je rekenen op betaalbare tickets naar alle landen op het Zuid-Amerikaanse continent. Boek je goedkope vliegtickets en je ervaart direct hoe snel het is.

Kijk je al lang uit naar een onvergetelijke vakantie in Cartagena? Dan is nu het moment om te profiteren van onze speciale prijzen! Ons reservatiesysteem is zeer gebruiksvriendelijk en heel overzichtelijk. Ontdek het vandaag en voor je het weet ben je vertrokken naar Cartagena.