Vlieg voordelig naar Bogota

Vliegtickets Bogotá

Bogotá is de hoofdstad van het Zuid-Amerikaanse Colombia en is het belangrijkste politieke, financiële en culturele centrum van het land. Het is een moderne, groeiende metropool met veel hoogbouw en interessante bezienswaardigheden.

Parken

Bogotá staat bekend om zijn talrijke natuurparken. Het Simón Bolívar Metropolitan Park is de plek waar regelmatig muziekfestivals en concerten worden georganiseerd. Vanwege de talrijke paden leent het Parque Nacional zich uitstekend tot het maken van een wandel- of fietstocht. De Bogotá Botanical Garden is de grootste botanische tuin van het land.

Hier vind je verschillende soorten inheemse planten, maar ook een bibliotheek en een onderzoekscentrum waar men planten en bloemen bestudeert.
In het Mundo Aventura kunnen jong en oud terecht voor een dagje plezier en ontspanning. Je vindt er allerlei leuke attracties en er is ook een kleine zoo.

Centrum van Bogotá

Het centrum van Bogota heeft een aantal drukbezochte musea waaronder het Nationale Museum, het Goudmuseum en het interactieve wetenschapsmuseum Maloka.
Bolívar Square ligt in het hart van de stad. Hier staat onder meer het standbeeld van de nationale held Simón Bolívar, het regeringsgebouw en een interessante kathedraal. Het historische hart van de stad, La Candelaria, is een echte aanrader met zijn oude gebouwen, romantische straatjes en mooie architectuur.

Vliegen naar Bogotá

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Bogotá? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen op CheapTickets.be. Hier kan je immers de prijzen van de verschillende luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken, op één centrale plek. Is jouw keuze gemaakt? Reserveer dan jouw voordelige vlucht naar Bogotá rechtstreeks via de site in enkele eenvoudige stappen. Alles gebeurt online, je kan bij ons dus 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 terecht!

Algemene reisinformatie Colombia

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt tussen de 15 °C en 23°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er zeven uur later dan in België, in de winter is dat zes uur.
  • Munteenheid: de Colombiaanse Peso.
  • Taal: Spaans.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkoop reizen naar Bogotá

De voordeligste vliegtuigtickets naar Bogotá en andere bestemmingen over de hele wereld vind je online via CheapTickets.be. Naast vliegtickets kan je bij ons ook terecht voor het reserveren van een huurwagen of hotelovernachting. Ook een reis- of annuleringsverzekering kunnen wij voor jou regelen. Je vindt het allemaal aan de scherpste prijzen op CheapTickets.be!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Bogota

Wie een ticket naar Bogotá wil kopen, neemt best een kijkje op CheapTickets.be. Dankzij onze zoekmachine ben je immers 100% zeker van de beste deals. Vergelijk het aanbod, kies de meest interessante optie en koop je tickets online. Was alles maar zo eenvoudig als een vlucht naar Bogotá reserveren via CheapTickets.be!