Vlieg voordelig naar Bucaramanga

Vliegtickets Bucaramanga

Bucaramanga heeft bijna een half miljoen inwoners en ligt in het noordoosten van Colombia. De stad is vooral op commercieel gebied belangrijk in dit gedeelte van het land. Bucaramanga kent een rijke traditie en geschiedenis, waardoor er genoeg te zien en te beleven valt in deze stad.

Cultuur, tradities en geschiedenis

De tradities van Bucaramanga worden onder andere weerspiegeld in de Colombiaanse keuken. Een traditioneel gerecht uit het Andesgebied is ‘ajiaco’, een aardappelensoep met kip, granen, avocado en guasca (aromatische kruiden) die met rijst wordt geserveerd.

Regionale en nationale kunst is te vinden in het Museum voor Moderne Kunst, en in het Guane de Floridablanca Museum kom je veel te weten over de verschillende inheemse culturen. Ook de productie van textiel en schoenen hoort bij de stad. Hierdoor kunnen shopliefhebbers zeker hun hart ophalen tijdens een vliegreis naar Bucaramanga.

Natuur in Bucaramanga

Bucaramanga is ook populair vanwege de prachtige natuur. De stad heeft vele mooie, unieke parken, zoals Park Bolívar, vernoemd naar de Zuid-Amerikaanse vrijheidsstrijder Simón Bolívar. Ben je op zoek naar wat actie? Van de vele activiteiten zijn paragliding, raften en trekking heel erg populair.

Vliegen naar Bucaramanga

Hou je van koopjes? Dan zal je erg blij worden op CheapTickets.be. Hier kan je immers alle vluchten naar Bucaramanga vergelijken om de meest voordelige optie te selecteren. Zo kan je al gauw tientallen euro’s uitsparen. Het is zelfs mogelijk om online tickets naar Bucaramanga te kopen via onze reiswinkel. Deze is dag en nacht open.

Algemene reisinformatie Colombia

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt rond de 23°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er zeven uur vroeger dan in België, in de winter zes uur vroeger.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Colombiaanse Peso (COP).
  • Taal: de officiële taal is het Spaans. Ook worden er tientallen inheemse talen gesproken, zoals het Wayuu en het Páez.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vliegtickets naar Bucaramanga

Ben je van plan om vliegtuigtickets naar Bucaramanga te reserveren? Doe dit dan op CheapTickets.be, want hier kan je meteen ook een hotelkamer reserveren of een wagen huren. Bij ons geniet je steeds van een ruime keuze en scherpe prijzen. Wacht dus niet langer en plan de vakantie van jouw dromen!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Bucaramanga

Wil je een overzicht van alle vluchten naar Bucaramanga in Colombia? Gebruik dan onze zoekmachine. Hiermee vergelijk je in een handomdraai de prijzen, vluchtduur, klantenwaardering, enz. Onze database wordt continu bijgewerkt, zodat je altijd de meest recente aanbiedingen te zien krijgt. Handig, niet?

Indien je problemen hebt met het boeken van een ticket naar Bucaramanga, kan je contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen jou met alle plezier verder.