Vlieg voordelig naar Pereira

Vliegtickets Pereira

Pereira heeft ongeveer 577.000 inwoners en ligt in het westen van Columbia. Het verschil van temperatuur is niet groot: het gemiddelde ligt het hele jaar door tussen de 18°C en 24°C. Naast een aangenaam klimaat heeft de stad leuke attracties voor jong en oud.

Parken

Eén van de grootste familieattracties in Pereira is de Matecaña City Zoo, de grootste dierentuin van Colombia. In de dierentuin leven meer dan 870 diersoorten waaronder neushoorns, apen en olifanten. Bovendien zijn er leuke en leerzame tentoonstellingen in het bijbehorende Natuurhistorisch Museum.

Hou je van natuur? Dan kun je vanuit Pereira een leuk uitstapje maken naar het Parque Nacional Natural Los Nevados, een enorm natuurgebied met een grote verscheidenheid aan flora en fauna.

Cultuur in Pereira

Grote trekpleisters in het centrum van Pereira zijn de musea, parken en monumenten. In het archeologisch museum Jaime Mejía zijn mooie collecties over de Quimbaya cultuur te vinden. Ook populair is het Plaza de Bolívar met verschillende historische bouwwerken en het bekende naakte standbeeld van Simon Bolívar, de nationale held van Columbia.

Algemene reisinformatie Colombia

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt tussen de 18°C en 24°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er zeven uur vroeger dan in België, in de winter zes uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Colombiaanse Peso (COP).
  • Taal: de officiële taal is het Spaans. Ook worden er tientallen inheemse talen gesproken, zoals het Wayuu en het Páez.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je vliegticket Pereira

CheapTickets.be heeft altijd de laagste tarieven voor vluchten naar Pereira. Kijk op de website voor een compleet aanbod en boek het goedkoopste vliegticket direct online. Met CheapTickets.be kun je altijd zo voordelig mogelijk vliegen want er worden ook hotels, huurauto’s en compleet verzorgde vakanties tegen de scherpste prijzen aangeboden. Op de website zijn bovendien dagelijks vele aanbiedingen en stuntprijzen te vinden!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Pereira

Reis naar Pereira in Colombia op een goedkope manier en maak kennis met de aangename ambiance van deze Zuid-Amerikaanse stad. Met de website kun je rekenen op voordelige vliegtuigtickets naar alle landen op het Zuid-Amerikaanse continent. Bestel je goedkope vliegtickets en je ziet onmiddelijk hoe snel het is.

Droom je al langer van een onvergetelijke vakantie in Pereira? Dan is nu het moment om te profiteren van onze speciale prijzen! Ons reservatiesysteem is zeer gebruiksvriendelijk en zeer overzichtelijk. Probeer het snel en voor je het weet ben je vertrokken naar Pereira.