Vlieg voordelig naar Barranquilla

Vliegtickets Barranquilla

Barranquilla is een grote stad in het noorden van Colombia, vlakbij de Caribische Zee. De stad ligt aan de rivier de Magdalena en vervult daardoor een belangrijke rol als havenstad. Barranquilla is onder andere bekend van het carnavalsfeest, dat hier uitgebreid wordt gevierd.
Om een vliegticket naar Barranquilla te boeken hoef je echt niet verder te zoeken.

Carnaval

Een van de bekendste feesten in Barranquilla is carnaval. Ieder jaar, vier dagen voor Aswoensdag (tegen het einde van februari), wordt de stad gedomineerd door vrolijke muziek en heel veel feestende en dansende mensen in de meest bizarre kostuums.
Naast andere festivals heeft het culturele leven van Barranquilla nog veel meer te bieden.

Een belangrijk cultureel centrum in de stad is het Amira de la Rosa Theater. Daarnaast zijn er vele kunstgalerijen en musea. In het Museo del Caribe, bijvoorbeeld, kom je veel te weten over de natuur, geschiedenis, cultuur en tradities van de regio.

Attracties in Barranquilla

Een echte familieattractie is het Zoologico de Barranquilla, een dierentuin met zo’n 140 verschillende soorten dieren. Maak ook kennis met de mooie natuur in de omgeving. De stranden van de stad zijn een leuke plek voor het hele gezin. Net als het nationale park Islas del Rosario, dat uit een grote groep eilanden bestaat.

Vliegen naar Barranquilla

Via onze webshop heb je in een handomdraai een plaatsje gereserveerd. En omdat je makkelijk de tarieven van alle maatschappijen kan vergelijken, geniet je op CheapTickets.be steeds van de beste deals. Er is dus duidelijk geen betere plek om een vlucht naar Barranquilla te reserveren.

Algemene reisinformatie Colombia

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt rond de 23°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er zeven uur vroeger dan in België, in de winter zes uur vroeger.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Colombiaanse Peso (COP).
  • Taal: de officiële taal is het Spaans. Ook worden er tientallen inheemse talen gesproken, zoals het Wayuu en het Páez.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je voordelige vliegtickets en meer!

CheapTickets.be is een expert op het gebied van prijsvergelijkingen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij jou altijd de leukste deals aanbieden voor vliegtuigtickets naar Barranquilla. Zoek je nog een hotel of een huurauto? Ook dat is geen probleem. Reserveer deze extra’s samen met je vliegticket in onze online reiswinkel. Betalen doe je in alle veiligheid via Bancontact, een kredietkaart of PayPal.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Barranquilla

CheapTickets.be is de ideale plek om een vliegreis naar Barranquilla te boeken. Hier geniet je van een ruime keuze, scherpe prijzen en een topservice. Ontdek zelf hoe eenvoudig het is om een voordelige vlucht naar Barranquilla in Colombia te reserveren en voor je het weet zit je op het vliegtuig.