Vlieg voordelig naar Ushuaia

Vliegtickets Ushuaia

Ushuaia ligt helemaal in het zuiden van Argentinië en is daarmee de meest zuidelijke stad ter wereld. Ze ligt in een mooie baai en wordt omringd door een imposante bergketen.
Voor de goedkoopste vliegtickets naar Ushuaia hoef je echt niet verder te zoeken. Onze zoekmachine verzamelt voor jou de prijzen van alle aanbieders op één pagina.

Zo kan je makkelijk een keuze maken. Klaar? Koop dan jouw tickets naar Ushuaia via onze online reiswinkel. Deze is 24 uur per dag en 7 dagen per week open.

Activiteiten

Ushuaia ligt in het koudste gedeelte van Argentinië. In de zomer ligt de gemiddelde temperatuur rond de 14°C en het wordt maximaal 24°C. In de winter ligt er vaak sneeuw, waardoor Ushuaia vele wintersportliefhebbers aantrekt. Maar er zijn ook talloze andere activiteiten mogelijk, zoals kanovaren, vissen, zeilen en paardrijden.

Cultuur in Ushuaia

Een leuke manier om kennis te maken met de geschiedenis van Ushuaia is het Museo del Fin del Mundo. Hier vind je vele historische voorwerpen uit het verleden van de stad. Ook het Maritiem Museum, in de voormalige gevangenis van de stad, is de moeite waard. De collectie omvat onder andere een groot aantal scheepsmodellen.

Maak tijdens je vliegreis naar Ushuaia ook een uitstapje naar het Park Tierra del Fuego, een nationaal park op het eiland Tierra del Fuego met een rijke flora en fauna.

Algemene reisinformatie Argentinië

  • Temperatuur: in juli is de gemiddelde temperatuur 4°C en in januari gemiddeld 14°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er vijf uur vroeger dan in België, in de winter is dat vier uur.
  • Munteenheid: de officiële munt is de Argentijnse Peso (ARP).
  • Taal: de officiële taal is het Spaans. Er zijn een aantal inheemse talen, waaronder het Guaraní (noordoosten) en het Quechua (noordwesten).
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je goedkope vliegtickets

Was alles maar zo eenvoudig als een vliegreis naar Ushuaia plannen via CheapTickets.be. Zoek de voordeligste vlucht, koop je tickets en begin je koffers te pakken. Wil je tevens een hotelkamer reserveren of een auto huren? Ook dat is geen probleem. Wij hebben immers alles in huis voor een complete vakantie.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Ushuaia

Weet je waarom zoveel mensen een ticket naar Ushuaia boeken op CheapTickets.be? Omdat ze hier genieten van scherpe prijzen en een topservice. Indien je vragen hebt over ons aanbod of een reservatie, kan je altijd contact opnemen met onze klantendienst. Onze medewerkers helpen jou graag bij het vinden van de goedkoopste vlucht naar Ushuaia.