Vlieg voordelig naar Jujuy

Vliegtickets Jujuy

El Salvador Jujuy, of kortweg ‘Jujuy’, ligt in het noordwesten van Argentinië en heeft zo’n 300.000 inwoners. De internationale luchthaven Horacio Guzmán ligt op ongeveer een half uur rijden van de stad.

Wil je een vliegticket naar Jujuy boeken? Dan doe je er goed aan om eerst een kijkje te nemen op CheapTickets.be. Zoals onze naam al doet vermoeden, vind je hier sowieso de goedkoopste tickets naar Jujuy en vele andere bestemmingen wereldwijd. Maar daar stopt het niet. Je kan immers dag en nacht in onze ticketshop terecht om een plaatsje te reserveren.

Bezienswaardigheden Jujuy

El Salvador Jujuy heeft mooie lanen met bomen en een gezellig centrum met een leuk aanbod restaurants en cafés. De stad is heel compact, waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te voet bezocht kunnen worden.

Heel charmant aan El Salvador de Jujuy zijn de koloniale gebouwen rondom het Plaza Belgrano, het centrale plein in de stad. Hier zijn onder andere de Kathedraal van El Salvador Jujuy en de Casa de Gobierno, het gemeentehuis, te vinden. Daarnaast heeft de stad een aantal interessante musea, waaronder het Provincial Archaeological Museum.

Natuur

Ook als je van het buitenleven houdt, zit je goed tijdens een vliegreis naar Jujuy. De stad ligt namelijk in een mooie omgeving met bergen en meren. Op ongeveer 190 kilometer van de stad vind je de imposante Salinas Grande, één van de grootste zoutvlakten ter wereld.

Algemene reisinformatie Argentinië

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 24°C en in de winter 10°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er vijf uur vroeger dan in België, in de zomer is het er vier uur vroeger.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Argentijnse Peso (ARS).
  • Taal: de officiële taal is het Spaans.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je voordelige vliegtickets!

CheapTickets.be is de gemakkelijkste, goedkoopste en snelste manier om een vliegtuigticket naar Jujuy te boeken. Het aanbod is bovendien uitgebreid met hotelovernachtingen en huurauto’s. En ook voor compleet verzorgde vakanties vind je dag en nacht de beste deals en aantrekkelijkste aanbiedingen. Er is dus voor elk wat wils.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Jujuy

Wil je geen fortuin spenderen aan vliegtickets naar Jujuy? Dan is er maar een oplossing: CheapTickets.be. Wij hebben de beste tarieven voor vluchten naar Jujuy en vele andere bestemmingen in Argentinië. Zo blijft er voldoende geld over voor een leuke uitstap. Wacht dus niet langer, ontdek ons aanbod en geniet van een welverdiende vliegvakantie!