Vlieg voordelig naar Iguazu

Vliegtickets Puerto Iguazú

Puerto Iguazú is een klein stadje in het noordoosten van Argentinië. Het ligt niet ver van Paraguay en Brazilië. Puerto Iguazú is vooral bekend van de Iguazú Watervallen. Het toerisme vormt voor de stad dan ook een belangrijke bron van inkomsten.

Voor goedkope vliegtickets naar Puerto Iguazú is er maar één adres: CheapTickets.be. Waarom? Omdat je hier in enkele seconden alle vluchten naar Puerto Iguazú kan vergelijken. Je hebt alle info bij de hand om een doordachte keuze te maken: prijzen, vluchtduur, aantal overstappen, klantenwaardering, enz. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Parken

Tijdens een vliegreis naar Puerto Iguazú is een bezoek aan het nationale park een absolute aanrader. Het park bestaat sinds 1934 en is de woonomgeving van verschillende wilde dieren als jaguars, tapirs, beren en vele soorten vogels en vlinders. Ook de flora in dit subtropisch regenwoud is ronduit indrukwekkend. Niet voor niets dat het park op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat!

Iguazú Falls

Even buiten Puerto Iguazú liggen de Iguazú Falls, de breedste watervallen ter wereld. De watervallen liggen aan de rivier de Iguazú, in het Nationale park van Iguazú en het Braziliaanse Nationale Park. Een leuke attractie die je beslist niet mag missen!

Naast de spectaculaire watervallen vind je hier een bezoekerscentrum met restaurants, souvenirwinkels en een amfitheater. In Puerto Iguazú zelf zijn niet veel bezienswaardigheden. Maar je kan er wel lekker eten, de plaatselijke markten bezoeken of gewoon een wandelingetje maken door het centrum.

Algemene reisinformatie Argentinië

  • Temperatuur: in de zomer is de gemiddelde temperatuur 23°C en in de winter gemiddeld 12°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er vijf uur vroeger dan in België, in de winter is dat vier uur.
  • Munteenheid: de officiële munt is de Argentijnse Peso (ARP).
  • Taal: de officiële taal is het Spaans. Er zijn een aantal inheemse talen, waaronder het Guaraní (noordoosten) en het Quechua (noordwesten).
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je goedkope vliegtickets!

Voor de meest recente aanbiedingen van vluchten naar Puerto Iguazú kijk je best even op onze website. Met CheapTickets.be kan je altijd goedkoop naar jouw favoriete vakantiebestemming vliegen, want wij hebben steeds de laagst mogelijke tarieven. Ook voor hotels, huurwagens en reisverzekeringen hebben wij de beste prijzen. Ons aanbod is dus ruimer dan je denkt!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Iguazu

Boek een vlucht naar Puerto Iguazú in Argentinië en proef de authentieke ambiance van deze Zuid-Amerikaanse stad. Boek jouw tickets via CheapTickets.be en geniet van de beste deals. Je portefeuille zal je dankbaar zijn.

Heb je problemen met het boeken van een vliegtuigticket naar Puerto Iguazú? Neem dan persoonlijk contact op met onze reisspecialisten. Zij helpen jou graag verder.