Vlieg voordelig naar San Carlos de Bariloche

Vliegtickets San Carlos de Bariloche

San Carlos de la Bariloche ligt in het zuidwesten van Argentinië, niet ver van de grens met Chili. De stad ligt midden in een groot natuurgebied en aan de oever van het prachtige Nahuel Huapi-meer.

Zou je graag deze mooie stad bezoeken? Koop dan jouw tickets naar San Carlos de Bariloche op CheapTickets.be en geniet van onze scherpe prijzen. Je hoeft enkel een vertrekdatum te selecteren, op de zoekknop te klikken en de resultaten te vergelijken. Zo simpel is het. Indien je een interessante vlucht naar San Carlos de Bariloche ontdekt, kan je online tickets kopen via onze website. Online reserveren is snel, makkelijk en veilig.

Groot natuurgebied

San Carlos de Bariloche ligt middenin het Nationaal Park Nahuel Huapi. Dit biedt voor natuurliefhebbers en buitensporters veel mogelijkheden. Het natuurgebied bestaat uit bergen, regenwouden en een grote diversiteit aan wilde dieren. Bovendien zijn er veel meren in de omgeving, waardoor watersporten, zoals raften en kajakken, erg populair zijn.

San Carlos de Bariloche trekt ook veel toeristen aan die van wintersport houden. In het park ligt namelijk het bekende skioord Cerro Catedral, dat als belangrijkste skigebied in Zuid-Amerika wordt gezien.

Bezienswaardigheden San Carlos de Bariloche

Ook voor iedereen die van cultuur en geschiedenis houdt heeft San Carlos de Bariloche iets te bieden. In het Patagonia Museum bijvoorbeeld kom je veel te weten over de geschiedenis van de stad en de regio.

Algemene reisinformatie Argentinië

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in januari ligt tussen de 6°C en 21°C en in juli tussen de -2°C en 6°C.
  • Tijdsverschil: in onze zomer is het er vijf uur vroeger dan in België, in de winter is er vier uur tijdsverschil.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Argentijnse Peso (ARS).
  • Taal: Spaans is de officiële taal. Ook komen er andere talen voor, zoals het Engels, het Frans, het Duits en Indianentalen.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je voordelige vliegtickets!

Ons aanbod is verrassend uitgebreid. We hebben niet enkel goedkope vliegtuigtickets naar San Carlos de Bariloche, maar ook hotelkamers, huurauto’s, reisverzekeringen en compleet verzorgde vakanties. Je kan alles online boeken tegen de scherpste prijzen. Het is dus geen verrassing dat jaarlijks duizenden toeristen voor CheapTickets.be kiezen.

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar San Carlos de Bariloche

Boek jouw vliegreis naar San Carlos de Bariloche in Argentinië en proef van de authentieke sfeer van deze Zuid-Amerikaanse stad. Op onze website kan je makkelijk een ticket kopen. En omdat je een overzicht krijgt van alle tarieven, ben je steeds zeker van de beste deal. Ontdek het zelf, reserveer jouw vlucht naar San Carlos de Bariloche en geniet van een droomreis!