Vlieg voordelig naar Buenos Aires

Vliegtickets Buenos Aires

Buenos Aires is niet alleen de hoofdstad van de tango maar ook de hoofdstad van Argentinië. Er zijn tal van bezienswaardigheden te ontdekken, zoals prachtige oude gebouwen, musea en parken. Bovendien is deze stad een uitstekende plek om uit te gaan.
Zoek niet verder naar goedkope vliegtickets naar Buenos Aires. De beste tarieven zijn namelijk verzameld op CheapTickets.be.

Maak gebruik van onze zoekmachine, vergelijk de resultaten en kies de meest interessante vlucht naar Buenos Aires. Een plaatsje reserveren doe je via onze online ticketshop. Neem een kijkje op onze website en ontdek zelf hoe makkelijk het is.

De hoofdstad van de tango!

Buenos Aires ademt tango. Je ontdekt er een onuitputtelijk aanbod aan bars, clubs en cafés waar je de tango kan leren en dansen. Daarnaast zijn er ook talloze tangoshows. Om bekende dansers aan het werk te zien kan je het jaarlijkse Buenos Aires International Tango Festival bezoeken.

Plaza de Mayo

De Plaza de Mayo bevindt zich in het hart van de stad. Daar staat het paleis van de president: het Casa Rosada. Het is hier dat Eva Perón vanaf het balkon het volk toesprak. Het voormalige Spaanse stadhuis, Cabildo, herbergt vandaag het museum van archeologisch vondsten.

Buenos Aires Zoo

Buenos Aires heeft ook een fantastische zoo met niet minder dan 350 verschillende diersoorten! Ook voor gezinnen met kinderen is een vliegreis naar Buenos Aires dus de moeite waard.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: in juli is de gemiddelde temperatuur 15°C en in januari is het gemiddeld 30°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er 5 uur vroeger dan in België, in de winter is dat 4 uur.
  • Munteenheid: de officiële munt is de Argentijnse Peso (ARP).
  • Taal: de officiële taal is het Spaans. Er zijn een aantal inheemse talen, waaronder het Guaraní (noordoosten) en het Quechua (noordwesten).
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Goedkope vluchten naar Buenos Aires

Een vliegreis naar Buenos Aires is goedkoper dan je denkt, althans als je via CheapTickets.be boekt. Wij hebben namelijk de beste tarieven voor vliegtuigtickets, huurwagens, hotelkamers en reisverzekeringen. In 1-2-3 kan je een complete vakantie boeken. Wacht dus niet langer en plan de reis van jouw dromen!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Goedkope vliegtickets naar Buenos Aires

Droom je al langer van een vakantie in Buenos Aires? Dan is dit het ideale moment. Op onze website ontdek je immers een heleboel goedkope vluchten naar Buenos Aires. Vergelijk ze, maak een keuze en ga naar onze ticketshop. Daar kan je dag en nacht terecht om een ticket te kopen.

Vind je geen goedkoop ticket naar Buenos Aires of heb je vragen over een reservatie? Contacteer dan onze klantendienst via bovenstaande contactgegevens.