Vlieg voordelig naar Cordoba

Vliegtickets Cordoba

Cordoba ligt centraal in het noorden van Argentinië. De stad is met ongeveer 1,3 miljoen inwoners de hoofdstad van de gelijknamige provincie. Cordoba heeft een rijk cultureel leven met theaters, festivals en evenementen met Argentijnse muziek en tango. Ze heeft bovendien een zeer aangenaam klimaat met gemiddelde temperaturen tussen de 18°C en 29°C.

Klinkt dit als muziek in de oren? Kijk dan snel op CheapTickets.be. Hier vind je gegarandeerd de voordeligste vliegtickets naar Cordoba en andere bestemmingen in Argentinië. Het is zelfs mogelijk om online een plaatsje te reserveren. Je hoeft dus niet meer naar een reiskantoor bij jou in de buurt te gaan om een ticket naar Cordoba te kopen. Handig, niet?

Bezienswaardigheden Cordoba

Een wandeling door de historische binnenstad van Cordoba is zeker aan te raden. Hier vind je talloze mooie, oude gebouwen, zoals de kathedraal uit 1574. Deze valt vooral op door de mix van stijlen. Ook het San Martin Plein en de Cabildo, een voormalig overheidsgebouw, worden druk bezocht.

Van de talrijke Musea in Cordoba moet je zeker even het historisch Museum binnenlopen. Aan de hand van een collectie kostuums, munten, schilderijen, foto’s en wapens wordt het koloniale verleden van Cordoba getoond. Een leuk festival om te bezoeken is het Festival del Folklore Cosquin, een traditioneel volksdansfeest dat ieder jaar in januari wordt gehouden.

Natuur

Ook voor natuur- en buitensportliefhebbers is een vliegreis naar Cordoba interessant. Het landschap is met zijn valleien, bergen, meren en nationale parken een uitstekende omgeving om te wandelen. Maak ook een uitstapje naar het Mar Ciquita, een van de grootste meren van het land.

Algemene reisinformatie Argentinië

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juni is 18°C en in januari gemiddeld 29°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er vijf uur vroeger dan in België, in de winter vier uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Argentijnse Peso, al kan je er bijna overal met Amerikaanse Dollars betalen.
  • Taal: de officiële taal is het Spaans. Ook worden er inheemse talen gesproken, zoals het Guaraní en het Quechua.
  • Verplichte reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumcentrale of FOD Buitenlandse Zaken staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op Vacciweb, de site van de FOD Buitenlandse Zaken of het Tropisch Instituut. Ook kan je contact opnemen met je huisarts.

Boek je voordelige vliegtickets!

Vliegtuigtickets naar Cordoba is niet het enige dat op CheapTickets.be te vinden is. Wij bieden ook hotels, huurauto’s en reis- en annuleringsverzekeringen aan. Alles kan je online boeken tegen verrassend scherpe tarieven. Onze reiswinkel is bovendien 24 uur per dag open. Bij CheapTickets.be kom je dus nooit voor gesloten deuren te staan!

Mis geen enkele promotie

Veilig, vertrouwd én voordelig boeken

Altijd de
beste deal

Binnen 5 minuten
je tickets per email

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Cordoba

Boek een vliegreis naar Cordoba en geniet van alles wat deze prachtige stad te bieden heeft. CheapTickets.be zorgt ervoor dat je op een betaalbare manier kan vliegen. Gebruik onze zoekmachine, vergelijk de resultaten en selecteer de goedkoopste vlucht naar Cordoba. Zo simpel is het. Ontdek het zelf en profiteer van onze scherpe prijzen.